Special party in Midi

Home $ Articole $ Special party in Midi

by | Mar 12, 2008 | Articole

Vineri, 14 martie, va fi o zi speciala pentru doi tineri producatori romani, Mihai Popoviciu si Maresh, care vor lansa primul vinyl la casa de discuri Subconce din Spania.

Invitatul special al serii este spaniolul Eclec Sonde, detinatorul casei de discuri Subconce. Acesta este cunoscut in intreaga Europa atat pentru seturile sale in care imbina, cu succes, mai multe stiluri muzicale precum house, minimal-techno, techno si chiar electro cat si prin productiile sale lansate la diverse case de discuri: Level Non Zero, Paso Music, Omegaritam Records.

Pentru Mihai nu este prima placa lansata, el fiind de altfel printre primii artisti romani care s-au lansat in Europa, la case de discuri precum: International Deejay Gigolo Records din Germania, Level Non Zero casa de discuri a lui Pascal Feos, Vokuhila, si altele. Pentru Maresh aceasta este prima lansare , dar nu si ultima urmand ca in aceasta vara sa mai scoata un vinyl impreuna cu Mihai, tot la Subconce, si inca unul, singur de data aceasta, la labelul lui Paco Osuna: Mindshake.

Motor Like – este cel de-al 14-lea release al casei de discuri, si va fi disponibil atat ca vinyl cat si in format digital din data de 24 martie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!