James Zabiela @ Obsession

Home $ Articole $ James Zabiela @ Obsession

by | Apr 18, 2008 | Articole

E vineri asa ca in clubul Obsession avem parte de un nou Evolution Party, petrecere care a ajuns la numarul 105. Invitat special este James Zabiela iar pretul de intrare este de 20 RON pana la ora 24 si 30 RON dupa.

Magicianul deck-urile din Southampton, James Zabiela, a avut o enorma urcare a carierei sale in ultimii ani. Dupa ce a castigat competitia Bedroom Bedlam organizata de revista Muzik cu o serie de mix-tapes in 2000, a primit premiul pentru Best Bedroom Bedlam DJ la premiile The Muzik, un an mai tarziu. La putin timp dupa asta a fost ‘acaparat’ de agentia lui Sasha, Excession si de atunci se afla constant in turnee pe intreg globul, ducand sunetul sau inovativ de electro care inglobeaza edituri live si efecte prin toate lumea.

Castigarea unui concurs realizat de revista Muzik Magazine i-a dat incredere si l-a inspirat in munca sa de promovare a imaginii sale de DJ. A inceput sa se duca cu benzile mixate la diferite evenimente si le prezenta oricui dorea sa asculte. Intr-o zi norocul i-a suras in persoana lui Lee Burridge pe cand se afla in Bedrock. Acesta a fost impresionat de stilul lui James pe care l-a caracterizat ca fiind divers, interesant si tehnic. Burridge i-a oferit sansa sa sustina show-uri, ceea ce a dus vorba despre calitatile tanarului Zabiela, care a fost apoi invitat sa ia parte la petreceri organizate de Muzik Magazine impreuna cu Justin Robertson, Hybrid si Danny Tenaglia. Chiar si John Digweed i-a oferit un loc la Bedrock. Cariera lui James urca din ce in ce mai mult.

Albumul sau Utilities, este realizat o parte cu Ableton, cealalta parte fiind realizata cu sculele obisnuite ale unui DJ (plus nedespartitul sampler si EFX1000). James a intrat in Top 20 2 ani consecutivi si spune despre activitatea de DJ ca “nu poti lua pauza de la asa ceva, este o pasiune, o dragoste la care nu poti renunta niciodata”.

Sursa info: beatfactor

Pentru alte informatii despre James Zabiela puteti vizita si profilul sau pe myspace.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!