Concert La Familia si Parazitii la Napoca Music Event

Home $ Festivaluri $ Concert La Familia si Parazitii la Napoca Music Event

by | May 24, 2008 | Festivaluri

Astazi a avut loc cea dea doua zi din cadrul Napoca Music Event, zi dedicata hip hop-ului. Intregul eveniment a avut loc in parcarea exterioara a Iulius Mall-ului unde, pe langa scena, au fost amplasate mese, special pentru mici, hamsii, frigarui si bere, chestii care nu puteau lipsi de altfel, si cateva chestii distractive si cu adrenalina. Chiar daca norii au persisat deasupra peisajului nu s-a aratat sa fie udati cei veniti sa strige si ei un “Yo! Yo!”. Dintre acestia majoritatea erau in ton si au venit pregatiti si dotati.

Concertele au inceput destul de devreme si chiar daca mai la inceput in fata scenei nu era adunata foarte multa lume, dupa cum se poate observa aici, in ordinea numerelor de pe tricou au urcat pe scena urmatorii:
2noiera, Legea, Mouving Bodies (trupa de dans), Deadly Combination, Cainele aka So’ldat, Personal, La Familia si Parazitii.

Mai jos va invitam sa va delectati cu ceva secvente de la concertul La Familia si Parazitii (asta in caz ca nu ati fost acolo sau pur si simplu vreti sa vedeti si dintr-un alt unghi):


[MYPLAYLIST=11]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!