Poze: Stefan Banica Jr @ Polus Center

Home $ Articole $ Poze: Stefan Banica Jr @ Polus Center

by | Oct 13, 2008 | Articole

Polus Center Cluj Napoca a sarbatorit un an de existenta. O zi de Duminica, speciala, ce a fost dedicata atat brandurilor existente in centrul comercial cat si tuturor vizitatorilor.

Petrecerea a inceput de dimineata cand “Patrula Cadourilor” a intampinat “invitatii” cu “Buna dimineata” si “La multi ani!” iar pe tot parcursul zilei, cei ce au cumparat minim de 70 lei au avut norocul de a castiga premii instant precum: ipod-uri si stickuri, bijuterii, cravate, vouchere, carti, tricouri, umbrele, fresh-uri si multe altele oferite de magazinele din Polus.

Copii au fost incantati de numarul mare de clovni, magicieni, zane si spiridusi. Decorurile au continut 30.000 de baloane plus alte 7000 ce au fost impartite copiilor impreuna cu 4000 de fluierici si coifuri.

Stefan Banica Jr si-a facut aparitia dupa ora 19.00, pe scena amplasata in zona food court-ului. El a susinut un concert de zile mari iar publicul, estimarile spun ca au fost prezenti aproximativ 50.000 de oameni, a aplaudat si a cantat impreuna cu artistul.

Galeria de imagini o puteti gasi aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!