Promovare inedita pentru NDP

Home $ Articole $ Recomandări $ Promovare inedita pentru NDP

by | Oct 19, 2008 | Recomandări

Studenti la Comunicare si Relatii Publice (UBB) si-au exersat din plin abilitatile actoricesti, dar si creativitatea ce le-o impune viitoare meserie. Cum se spune ca “daca nu-ti face reclama, nu existi”, organizatorii pentru Noaptea devoratorilor de publicitate au facut-o intr-un stil mai aparte.

Tinerii promoteri si-au petrecut weekendul in Iulius Mall si au inceput cu un sir indian al carui cap era unul dintre cei mai dezinvolti voluntari, acestia facand cateva ture prin mall, intercationand intr-un mod foarte interesant cu vizitatorii. In momentul in care spotul evenimentului a aparut pe plasme, acestia au inceput sa aplaude furtunos, facandu-i curiosi si pe ceilalti, iar sirul indian s-a intins de-a lungul fantanii arteziene devenind un punct de atractie maxima.

A doua zi, acestia au putut fi surprinsi citind ziare ce anuntau evenimentul. Fie ca ii vedeai la fantana ardeziana, fie ca formau o statuie vivanta, pe scarile rulante in sir indian sau insirati pe jos…acestia nu se opreau din lectura, iar trecatorii interesati se apropiau si se alaturau lecturii lor fie primeau cate un fluturas informativ.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!