Iulius Mall implineste 1 an de la inaugurare

Home $ Articole $ Iulius Mall implineste 1 an de la inaugurare

by | Nov 5, 2008 | Articole

Weekendul acesta se va sarbatori 1 an de la inaugurarea Iulius Mall-ului. Se va lasa cu o petrecere lunga, distractie multa si voie buna.

Recomandarea pe care Iulius Mall Cluj o face clujenilor pentru acest sfarsit de saptamana: „Sa dormi bine ziua! Sa cumperi la miezul noptii!”ar trebui urmata de impatimitii cumparaturilor si distractiei. In noaptea de 8/9 noiembrie a.c., la Iulius Mall Cluj este organizat, in premiera, un eveniment devenit traditie in mall-urile detinute de Iulius Group in Iasi si Timisoara: „Veniti la Miezul Noptii!” pentru cumparaturi.

Imagini din Iasi si Timisoara:


Le-am pregatit clujenilor un spectacol pe masura celui organizat in urma cu un an, cand au pasit pentru prima data in Iulius Mall. Sambata seara, la ora 20.00 se da startul unei nopti de cumparaturi si distractie. Pana la ora 3 dimineata magazinele sunt deschise, moderatorii evenimentului – BUZDUGAN si MORAR – vor acorda sute de premii in concursurile organizate la scena amenajata in zona intrarii principale, iar celor care vor veni la aniversarea noastra le vom oferi in dar peste 30.000 de cadouri

declară Lilian Furtuna, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

Programul pentru noaptea 8/9 noiembrie il gasiti aici.

P.S. clujlife.com ureaza La Multi Ani ! Iulius Mall-ului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!