Leapsa: Brand-Nume de oras

Home $ Ale noastre $ Leapsa: Brand-Nume de oras

by | Nov 10, 2008 | Ale noastre

Liviu Oros lanseaza o leapsa.

Sunt multe companii si branduri puternice la Cluj, si altele pe drum, care ar putea lua initiativa de a reboteza orasul pentru o perioada de timp. In loc de Cluj Napoca orasul sa se numeasca Banca Transilvania, Nokia, Farmec, etc.

Acest lucru s-a intamplat in America cand orasul Halfway (Oregon) a luat numele de half.com timp de un an de zile. Orasul a avut de castigat de pe urma acestui lucru o suma de 75.000 $, 20 de calculatoare si un site oficial.

Andrei Crivat spune ca daca acest lucru s-ar intampla ar dori ca orasul sa se numeasca Trilulilu City iar locuitorii trilulisti.

Eu unul sunt de acord cu Liviu si sustin ca Banca Transilvania ar putea fi cel mai potrivit brand pentru aceasta schimbare de nume. Este un brand foarte puternic in Romania si la fel cum a reusit sa creasca atat de mult intr-un timp destul de scurt pentru domeniul respectiv, ar putea duce municipiul Cluj Napoca la un urmator nivel.

Asadar propun schimbarea numelui in Transilvania City. Si asa  … cand spui “Transilvania” te gandesti automat la Cluj ca fiind un oras reprezentant pentru zona.

Voi ce asociere ati face intre un brand local si numele orasului in care traiti/locuiti ?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!