Lenjeria sexy si cumparatorii ei

Home $ Articole $ Recomandări $ Lenjeria sexy si cumparatorii ei

by | Nov 14, 2008 | Recomandări

In ultimul timp am luat parte la cateva prezentari de moda, cu catwalk-uri, cu modele, cu impiedicate si cu zambete. Una, mai cunoscuta si publicului larg, a fost cea de weekendul trecut de la Iulius Mall.

In mod cert, lenjeriile sexy se adreseaza femeilor insa in mod direct barbatilor. Multi din cei prezenti, dand exemplul de mai sus, au fost interesati, mai mult sau mai putin, in functie de varsta, banuiesc, de colectiile respective si in general de lenjeria intima. Femeile, ce admirau piesele asezate frumos pe modele, scapand uneori cuvinte de invidie si critica la adresa celor de pe catwalk, sigur se gandeau cum le-ar sta, in ce moment al zilei sau al noptii le-ar purta si mai ales pentru cine. Barbatii, cei ce admirau mai mult modelele, scapand din cand in cand dorinte cu tenta sexuala, ca asa suntem noi, se gandeau fie la cum le-ar sta respectivele piese de lenjerie pe prietenele/sotiile lor, fie la cum le-ar sta respectivele modele, cu tot cu “imbracamintea” respectiva ca prietenele lor, acolo unde le e locul si anume in dreapta, cea a soferului sau cea a umarului drept.

Pana la urma cine le cumpara ? Mai mult femeile, zic eu, dar nici barbatii nu se mai “jeneaza” sa-si faca, indirect, un cadou.

Voi ce spuneti ? Vreau un feedback de la fete adaptand asupra unei pregatiri pentru noapte de club si de dupa si unul de la baieti, in masura imaginatiei lor 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!