Poze: Spectacol de miss, concerte si dj – toate intr-o noapte

Home $ Articole $ Poze: Spectacol de miss, concerte si dj – toate intr-o noapte

by | Dec 10, 2008 | Articole

Noaptea Studentului, eveniment organizat de OSUT, s-a desfasurat la Sala Sporturilor “Horia Demian” avand in program un spectacol de miss, un concert hip hop cu Parazitii si Camuflaj, un party cu Vali Barbulescu si Dj Ludmila cu DJ Snoow.

Cu o “mica” intarziere seara a inceput dupa ora 23 cand o simpla proba de microfon si de sunet facuta de Parazitii a trezit studentii ce asteptau deja de ceva timp pe margini.

Toamna … tarziu se numara bobocii iar pentru titlul de Miss Universitaria s-au luptat cinci perechi formate din studenti si studente din partea mai multor facultati. Acestia s-au prezentat si au fost supusi unei probe de cultura generala dupa care trupa de dans Extasy au oferit un spectacol inedit. Ulterior concurentii si concurentele au fost supusi unei probe de originalitate dupa care o “prezentare de moda” in pijamale culminand cu proba de dans unde au avut ocazia sa se distreze pe diferite stiluri de muzica.
Juriul s-a decis iar premiile au fost acordate si poate sunteti curiosi asupra castigatoarelor .. asa ca “povestea in imagini” :

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

A urmat partea mult asteptata a serii, concertele hip hop oferite de trupa Camuflaj si Parazitii.
Clujenii de la Camuflaj, Blaz0nOneShot si Click impreuna Dj Maka au oferit un sound reggae – hip hop si au cantat piese ca “Pe front”, “Shiny days” sau “Nici o lacrima”. La sfarsitul concertului fanii au aclamat impreuna cu trupa “Camuflaj exista!”.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Ombladon, Chelloo si Freaka, mult asteptatii serii, au oferit un concert special cantand atat piese de pe ultimul album precum “De ziua ta”, piesa la care luni au lansat un videoclip exclusiv pe internet, cat si piese vechi ca “Omul din liftul tau” sau “Emotii”. Acestia au cantat mai bine de o ora si au oferit cel mai lung concert din ultimele doua luni, timp in care au mai avut doua concerte la Cluj. Dupa concert fanii i-au asaltat pentru autografe si poze.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Vali Barbulescu a schimbat traiectoria serii dand drumul la petrecerea house.

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Noaptea Studentului s-a terminat cu DJ Snoow si un party drum and bass. Din pacate Ludmilla nu a mai fost prezent fiind nevoit sa ajunga in Amsterdam din motive necunoscute.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!