Profil de cititor: Ardelean Vlad George

Home $ Articole $ Profil de cititor: Ardelean Vlad George

by | Dec 20, 2008 | Articole

Anuntam ieri noua categorie pe site-ul nostru denumita “Profil de cititor” unde vom prezenta, zilnic, cate un cititor al nostru si vom detalia putin despre el. Daca vrei sa ne spui si noua mai multe despre tine nu ezita sa ne contactezi !

Astazi il prezentam pe Ardelean Vlad George, student la fizica, blogger si primul care sparge gheata si ne trimite si o poza:

1. Cine esti si cu ce te ocupi ?
Ma numesc Vlad, si sunt student in anul 3 la fizica. Pe langa asta mai fac munca de voluntariat prin 2 locuri, si sunt membru intr-un ong.
2. Ai blog sau profil pe un site de social networking gen hi5, facebook sau myspace ? Daca da, care anume ?
Am blog: meet-the-happy-traitor.blogspot.com si profil pe hi5, dar nu-l dau.
3. Sofezi, mergi pe jos sau faci blat pe mijloacele de transport in comun ? Detaliaza.
Am carnet, tocmai mi-am facut rost si de masina, dar de obicei merg cu troleiul prin oras, cu taxiul cand sunt disperat si cu microbuzul catre casa.
4. Care este locul preferat si care este locul care iti displace din Cluj Napoca ? De ce ?
Imi place localul “Mozart”, sau oare “Beethoven”… in fine, unul dintre astea 2 denumiri, pentru ca acolo ma duc doar la intalniri cu fete interesante. Imi displace catedrala Sf.Iosif din piata Cipariu, unde ar putea foarte bine fi amplasata o parcare cu mai multe etaje, si moderna, ca sa si arate bine, sa fie si functionala, si in plus cred ca sunt prea multe biserici oricum.
5. Unde iesi de obicei si in functie de ce criterii ? De unde te informezi ?
Ies de obicei prin Zorki, Klausen, Yume, Avenue dar incerc totdeauna localuri noi, pe unde prind. “Criteriile” mele de selectie ar fi: sa nu fie fum, sa fie interesant, preturile sa nu fie uriase. Ma informez… de la prietenii cu care ies, dar dupa 2 ani de iesit prin cluj, deja cam stiu pe unde imi place.
6. Ce ai dori sa se schimbe in Cluj in materie de evenimente ? Ce lipseste ?
Eu personal sunt gelos pe bucuresteni, pentru ca ei au incredibil de multe traininguri si evenimente, si as vrea mai multe si la Cluj. In general nu ma plang totusi de evenimente, pentru ca se misca bine clujenii. Oricum, intotdeauna este loc de si mai mult. Mi-ar placea totusi evenimente de zi mai multe, nu doar petreceri de noapte.
7. Navighezi mult pe internet ? Ce site-uri vizitezi zilnic si ce altceva inafara de YM! folosesti din categoria “internet” ?
Navighez la greu. De obicei stau mult pe youtube, si dau/primesc multe emailuri. Mai rar ma mai uit pe wiki, hi5, si diferite bloguri. Folosesc clientii de torrente si un program de distributed computing (folding@home). Ca internet messenger mai folosesc skype.
8. Ce iti place la Cluj Life si ce nu iti place ? Ce ai vrea sa imbunatatim din 2009 ?
Oarecum cand primesc un mesaj de pe grup, ma astept sa vad o multime de poze care nu ma prea intereseaza. As sugera sa dati un simplu link catre acele poze, si linkul sa nu fie simplu scris, ci sa fie o poza reprezentativa…. Ca sa se vada ca ati facut poze, dar sa nu ma enervez eu ca-s prea multe. Asa ar fi bine si pentru voi si pentru mine 🙂
De imbunatatit, mi-ar placea ca pe langa petreceri, sa aflu mai multe despre evenimentele de zi. Adica nu e mare diferenta intre un mers intr-un local unde se danseaza, noaptea, si mers la un kef special… e cam acelasi lucru, pt ca oricum ies noaptea daca am kef de dansat. Dar e mare diferenta intre stat acasa, si mers la un eveniment de cine shtie ce fel, ziua.
Probabil ca daca cititi feedbackul asta, o sa va ganditi “vai, dar flori nu vrei? e mult de lucru si asa, sa aflam despre toate kefurile care au loc noaptea”…. Nu ma intereseaza! Mie asta mi-ar placea, voi faceti ce puteti. Spor, apropo 😉
9. Ramai in Cluj de sarbatori ? Ce planuri ai pentru sfarsitul de an ?
Nu raman in Cluj. Ma duc acasa si fac cumva un kef cu niste prieteni.
10. Ai o intrebare pentru noi ? O curiozitate ? Un sfat ? O injuratura ? Un mesaj ?
Sunt curios, lucreaza studenti in ekipa clujlife? Si daca da, cati? Si daca nu, atunci cine face parte din echipa? Si in orice caz, foarte faina initiativa, imi place ca face cineva asta.
Iar daca ma puneti “pe sait”, o sa pun o poza frumoasa 😉 Ciau bau, numa’ bine!

Multumim Vlad pentru feedback si am dori sa-ti raspundem la intrebarile tale pe care, probabil, si le pun si alti cititori. In primul rand nu intelegem ce mesaj de pe grup primesti ? Care grup ? 🙂 Legat de poze noi “avertizam” cititorii punand in titlul articolului cuvantul “poze” iar o galerie de obicei nu dureaza mai mult de 2 minute de vazut. Nu o sa spunem niciodata “flori nu vrei?” ci incercam sa inbunatatim pe cat posibil acest proiect. Reamintim ca este in stadiul “beta” 😉 Legat de evenimentele de zi, respectivele sunt putine si foarte prost/putin promovate si cu toate legaturile noastre aflam cu greu despre astfel de evenimente de aceea lipsesc sau sunt foarte putine.

In echipa Cluj Life sunt si studenti dar in ianuarie vom organiza o petrecere de lansare unde toti cititorii nostri vor fi invitati sa se distreze si sa faca cunostinta cu oamenii din spatele acestui proiect.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!