eNshop – un magazin care ruleaza fin

Home $ Articole $ Recomandări $ eNshop – un magazin care ruleaza fin

by | Jan 8, 2009 | Recomandări

eNshop – un magazin de cultura urbana, mai exact un skate-shop ce isi desfasoara activitatea zilnica, cea de a pune la dispozitie, spre vanzare, marci ca SPITFIRE, INDEPENDENT, SANTA CRUZ, MDGN, DC, DVS, FALLEN, OSIRIS, VOLCOM, ADIO, ETNIES, ES,EMERICA, ZERO, VOX, MATIX,DAEMON, MOLOTOW, MONTANA si CLASH.

Magazinul este unul micut insa te simti ca acasa. Zambetul Alinei este primul lucru pe care il vezi si care te face sa te relaxezi si sa gasesti exact ceea ce cauti fie ca discutam despre shuzi, haine, accesorii sau chiar spray-uri pentru grafitti sau ceva in gen.

eNshop exista pe piata clujeana de 4 ani si se afla pe I. C. Bratianu, nr. 6/1 iar daca iti e greu sa te deplasezi sau nu te descurci sa gasesti shop-ul poti oricand cere detalii la numarul de telefon +40 730 ENSHOP (367 467

De curand acesta s-a extins si in capitala cu inca 2 magazine sub numele de RULEZ, un nume ce a devenit foarte repede un brand important pe piata din Bucuresti. Proprietarul, Nicu Sandor, a venit cu ideea lansarii si unei reviste pe acest gen, revista ce se distribuie gratuit si este singura revista de acest gen din Romania. Ca sa fim mai clari discutam aici despre BLANA si o puteti downloada, tot gratuit, de pe site.

Hai totusi sa discutam mai multe despre ce gasim acolo. In primul rand shop-ul se adreseaza practicantilor de sporturi extreme: skateboarding , snowboarding sau bike si chiar sponsorieaza cateva persoane cu skilluri in aceste taine ale sportului extrem. Am remarcat foarte multe produse insa partea buna este ca ai posibilitate sa revii asupra detaliilor chiar si pe site-ul lor. Si, dupa cum era de asteptat, poti sa-ti faci comanda online si sa alegi plata la primirea coletului sau sa-l ridici personal de la sediul shop-ului avand posibilitatea platii cu cardul.

Tot pe site gasesti sectiunea de best price pants Santa Cruz la 200 RON, un hanorac Spitfire la 230 RON si o pereche de shuzi VOX la 209 RON.

Noi am facut recomandarea, voi ce parere aveti ? Obisnuiti sa cumparati de acolo sau acum e prima data cand aflati despre magazin?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!