Guest Post: Sustineti Cluj Napoca la premiile Nights.ro

Home $ Articole $ Guest Post: Sustineti Cluj Napoca la premiile Nights.ro

by | Jan 17, 2009 | Articole

Articol scris de catre Trif George Ionut cu sprijinul techno.ro
Iata-ne ajunsi la inca o editie a Nights.ro, premii care desemneaza in fiecare an cele mai bune pozitii din scena electronica la categorii precum “Cel mai bun Dj roman” sau “Cel mai bun club”, cele mai importante desigur. Prima editie a premiilor a fost in 2003 si de atunci in fiecare an se aduna tot mai multe voturi. Anul trecut la sectiuneaCel mai bun Dj Castigator a fost desemnat Raresh, Dj care momentan se bucura de o mare apreciere in cadrul fanilor de minimal.

De asemenea la categoria “Cel mai bun club” castigator a fost detasat, Kristal Glam Club din Bucuresti.

Anul acesta formatul votarilor s-a schimbat un pic: nu se mai alege dintr-o serie de nominalizati ci li se permite alegatorilor sa-si desemneze propriul candidat pentru a mari impartialitatea rezultatelor.
Printre recomandarile la categoria “Cel mai bun dj din Romania” se ragasesc si artistii MDRBooking: Carlos, Jasc, Filipash, Lektronikumuz si Horace Dan D, iar la “Cel mai bun debutant din Romania, de la aceasi agentie, Just D`Light si NFTO. Alt clujean dar de la alta agentie , MainEvents, este Alex Maresh, nominalizat la cel mai bun dj.

Nu stam deloc rau nici la categoria “Cel mai bun eveniment” , orasul nostru fiind prezent cu patru evenimente: Delahoya si Transilvanian Summit, ambele organizate de CRS, Heineken Music Thirst si Student Parade la Sala Sporturilor Horia Demian.

La categoria “Cea mai buna petrecere de club” apare de 3 ori clubul Midi cu ai sai invitati Dubfire & Davide Squillace, apoi Sasha, Livio, iar intr-un final cu Ricardo Villalobos. Are si clubul Obsession o nominalizare, respectiv petrecerea cu John Digweed. Ambele cluburi apar si la categoria “Cel mai bun club din Romania”.

Cativa din artistii enumerati mai sus se regasesc si la categorii precum: “Cel mai reprezentativ DJ roman in strainatate” si “Cea mai buna productie muzicala (electronica)”.

Sa nu uitam de “Cel mai bun Dj rezident”, categorie unde ii puteti vota pe MiHigh sau pe Dave van N (Polarize), ambii rezidenti ai clubului Midi. De asemeni “Cel mai bun Vj” , unde nominalizat este vj-ul MDRBooking Nyx.

Puteti vota pe site-ul www.nights.ro/awards pana pe data de 27 februarie 2009.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!