1 an si un nou logo

Home $ Ale noastre $ 1 an si un nou logo

by | Jan 18, 2009 | Ale noastre

Nici nu mi-am dat seama ca astazi am implinit 1 an de Cluj Life :O

Da, a trecut 1 an de zile de la primul articol scris in care anuntam inceperea unui blog informativ. In timp acesta s-a dovedit a fi mult mai mult de atat, a tot evoluat si s-au schimbat multe intr-un an insa in grafi am tot urcat.

Am facut parteneriate, am legat prietenii, am creat o comunitate, totul a devenit mai calitativ, am creat o echipa (la care trebuie sa mai adaug doua fete, Liana care este noua fotografa si Roxana care este in training pentru postul de PR), am avut parte de subiecte in exclusivitate, am fost sursa pentru diferite ziare, publicatii si site-uri, am avut aparitii in presa locala si lista poate continua …

Sa nu uitam de invitatiile pe care le-am oferit cititorilor pentru diferite petreceri, podcast-urile oferite spre download, interviurile pe care le-am inceput si pe care le vom continua insa mult mai profi si … multe, multe altele pe care le pregatim pentru viitorul apropiat.

Ca tot am implinit un an am hotarat sa schimbam logo-ul, dupa care, cat de curand, la petrecerea de 1 an de zile vom prezenta noul design, dar despre asta vom detalia in viitorul foarte apropiat. Ca tot ziceam de noul logo, ce parere aveti despre el ?

O data cu noul design vor veni si alte schimbari … insa va sfatuim sa stati aproape pentru ca avem multe surprize 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!