Artistii romani din nou in topurile beatport

Home $ Articole $ Recomandări $ Artistii romani din nou in topurile beatport

by | Feb 5, 2009 | Recomandări

Producatorii romani de muzica electronica isi fac tot mai mult simtita prezenta pe plan international ajungand rapid in topurile site-urilor profilate pe vanzari online. Fie ca e vorba de nume binecunoscute precum Livio & Roby sau artisti aflati la inceputul carierei, de release-uri la case de discuri mai mult sau mai putin cunoscute, muzica produsa in Romania pare a fi pe drumul cel bun.
Un succes recent il constituie munca a doi timisoreni, cunoscuti sub numele de NTFO, care au reusit sa primeasca sustinere din partea multor DJ internationali printre care Steve Lawler, Loco Dice, Dubfire, Kolombo si Someone Else pentru EP-ul “Tourette” lansat la casa de discuri SK Supreme Records. Mai mult decat atat, piesa “Not In The Mood” extrasa de pe acest EP este in ascensiune in topul beatport de minimal, situata intre primele 20 de pozitii.
Motivati de acest succes, artistii promit sa munceasca mai mult in viitor pentru release-uri din ce in ce mai bune, dovada fiind faptul ca la scurt timp dupa EP-ul “Tourette” au revenit pe piata cu o piesa noua, lansata in 5 februarie la label-ul romanesc Magnetik Grooves. Piesa se numeste “Don’t Cry”, e insotita de 4 remixuri pe EP-ul cu acelasi nume si poate fi cumparata online de pe beatport.

Livio & Roby
NTFO
“Tourette” EP
SK Supreme Records
“Don’t Cry” EP

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!