Avem nevoie de votul tau

Home $ Ale noastre $ Avem nevoie de votul tau

by | Feb 25, 2009 | Ale noastre

Incepand de astazi s-a dat drumul la roblogfest, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul si competitia ce premiaza popularitatea si profesionismul de care da dovada blogosfera romaneasca.

In acest an am fost nominalizati la categoria “Blog Colectiv” si avem nevoie de suportul vostru. In timpul anului noi muncim pentru tine pentru a-ti oferi cele mai noi “stiri” si detalii in legatura cu evenimentele ce au loc in Cluj Napoca, venim cu recenzii asupra celor mai importante evenimente impreuna cu galerii foto de calitate, te trimitem gratuit la cele mai tari petreceri si … multe altele pe care le stii deja si pe care le vom dezvolta saptamana aceasta (incepand din martie lansam noua versiune de site. na ca am stricat surpriza :))

Pentru a ne vota urmati pasii:
In primul rand trebuie sa va faceti cont pe siteul roblogfest.ro, lucru care nu va ocupa mai mult de 1 minut.
Apoi… mai jos este un buton care te va duce la categoria la care suntem nominalizati. Click pe “Personal & Infotainment – Blog colectiv” iar din lista de bloguri nominalizate la acea categorie cautati Cluj Life, bifati butonul din stanga si mergeti in josul paginii si click pe “Salveaza votul tau”.

VOTEZI la roblogfest 2009

Cam astea ar fi indicatiile. Va stam la dispozitie si daca aveti intrebari nu ezitati sa le puneti in comentarii.

O data cu aceasta participare vom “schimba foaia” si blogul va fi considerat doar inceputul. Va asteapta multe surprize iar clujlife.com va trece la urmatorul nivel 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!