Evenimentele saptamanii 16-22 martie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Evenimentele saptamanii 16-22 martie la Iulius Mall

by | Mar 16, 2009 | Articole

Targ de Joburi 17-18 martie
La Iulius Mall, StudCard si Work&Travel organizeaza un Targ de Joburi. In perioada 17-18 martie cei interesati de ce joburi se gasesc in acest moment sunt asteptati sa participe.

Spring Fashion Show 19 martie
Iulius Mall aduce la Cluj designeri celebri! In data de 19 martie va avea loc prezentarea colectiei de rochii de seara si rochii de mireasa ADDICTED TO ROCK by Laura Olteanu si Mihai Albu. In deschiderea evenimentului vor fi prezentate cele mai noi colectii primavara-vara 2009 ale brandurilor cu stil din Iulius Mall. Evenimentul este gazduit de Monica Columbeanu, iar invitata speciala pe catwalk a acestui eveniment este Irina Columbeanu.

La cuisine francaise 20-22 martie
Centrul Cultural Francez organizeaza in colaborare cu Iulius Mall un targ de produse alimentare traditionale. Pentru cei gurmazi dar si pentru cei care nu au descoperit inca micile placeri frantuzesti vor avea loc sesiuni de degustari de branzeturi si vinuri. In perioada 20-22 martie, la intrarea in mall arta culinara franceza va face sa descoperiti cultura gastronomica a Frantei.

Vino in lumea copiilor! Povesti la Carturesti 20 martie
Vineri, 20 martie, la Libraria Carturesti copiii sunt chemati la povesti. Orice copil ce pofteste povesti este asteptat sa vina sa se bucure de un meniu complet de copilarie savuroasa. Incepand cu ora 18.00 copiii sunt asteptati sa paseasca pe taramul magic al povestilor.

Atelier de creatie pentru copii 21 martie
Copiii care vor sa se distreze, sa coloreze impreuna cu prietenii lor pot face acest lucru in fiecare saptamana la IuliusMall. in data de 21 martie, la ora 17.00, sunt asteptati in zona Foodcourt sa dea friu imaginatie, sa se joace cu idei si culori la atelierul de creatie.

Evenimente organizate in week-end-ul care s-a incheiat:
Dota League Gamer: concursul s-a derulat pe parcursul a doua zile, in acest sfarsit de saptamana la Iulius Mall si a reunit 20 de echipe cu jucatori din mai multe orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Bistrita, Ludus. Turneul a fost castigat de echipa XS, din Ludus, echipa are in componenta doi dintre cei mai buni jucatori din Romania. Echipa XS a fost prezenta, in aceeasi componenta si la competitia din octombrie 2008, cand ocupat tot prima pozitie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!