Mobstil Expo 2009 @ Polus Center

Home $ Cultural $ Expozitii $ Mobstil Expo 2009 @ Polus Center

by | Mar 23, 2009 | Expozitii

Mobstil Expo 2009 @ Polus Center – 2 – 5 aprilie 2009

Targul de mobila si decoratiuni al primaverii Mobstil Expo 2009 se va desfasura intre 2 si 5 aprilie la Polus Center.
Expozitia ocupa un segment peste mediu si de lux din oferta pietei de mobilier si decoratiuni, venind in intampinarea persoanele dinamice, cu venituri peste medie, dornici sa confere stil spatiului de viata. Tematica expozitiei este una diversificata, de la piese de mobilier clasice pana la solutii moderne de amenajare a spatiului ambiant, colectii de avangarda, decoratiuni interioare si accesorii de lux, textile, drapaje, solutii inovative de amenajare a gradinilor si spatiilor verzi.

Doua dintre companii isi lanseaza brand-urile si colectiile in premiera pe piata romaneasca impreuna cu inaugurarea acestei expozitii, altele vor participa cu colectiile 2009 de mobilier si decoratiuni. Expozantii Mobstil vor practica discounturi de pana la 15% pe perioada targului.

Expozitia va fi deschisa publicului timp de 4 zile, de joi pana duminica, dupa cum urmeaza: joi, 2 aprilie, intre orele 16:00 si 22:00, iar de vineri pana duminica, respectiv 3-5 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00. Evenimentul va avea loc la FoodCourt iar intrarea va fi libera.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!