Evenimentele saptamanii 30 martie – 5 aprilie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Evenimentele saptamanii 30 martie – 5 aprilie la Iulius Mall

by | Mar 30, 2009 | Articole

Evenimentele saptamanii 30 martie – 5 aprilie la Iulius Mall

Tombola Iepurasului 28 martie- 19 aprilie
La IuliusMall Iepurasul vine cu multe cadouri. In perioada 28 martie -19 aprilie, in fiecare saptamana, Iepurasul te pregateste de Sarbatorile Pascale. Zilnic poti castiga masini de copt paine din gama Moulinex iar saptamanal 3 autoturisme: Citroen C3, Ford Focus si Chevrolet Lacetti. Daca iti faci cumparaturile la IuliusMall poti fii unul dintre premiantii Iepurasului.

Expo Casa si Biroul 2-5 aprilie
Mobilierul pentru birou si casa trebuie atent ales iar acest lucru se poate face impreuna cu o persoana specializata in acest domeniu. Cei care au nevoie sau doresc sa remobilieze pot veni in perioada 2-5 aprilie la IuliusMall pentru a vizita expozitia de mobilier de interior organizata cu sprijinul Hosus Media si revista Casa si Biroul editia de Cluj.

Expozitie de fotografie FASCINAtIA ROMEI 2 – 13 aprilie
IuliusMall prezinta o expozitie de fotografie intitulata Fascinatia Romei unde se prezinta fotografii ce surprind peisaje si elemente arhitecturale definitorii pentru acest frumos oras italian. Expozitia este realizata in colaborare cu CENTRUL CULTURAL ITALIAN.

Concursul Happy Kids, editia a 2-a – 20 aprilie
La IuliusMall are loc concursul de desene adresat copiilor intre 3 si 6 ani, din gradinitele clujene. Concursul Happy Kids ajuns la a doua editie doreste ca prin aceasta initiativa sa dezvolte creativitatea si spiritului competional al copiilor.

Vino in lumea copiilor!
In fiecare saptamana Iulius Mall le ofera copiilor program de distractie. Copiii de la gradinitele din Cluj sunt asteptati la Kidsland. Programul este desfasurat de Totto Space Iulius Mall in colaborare cu gradinitele din Cluj. Grupuri organizate de copii, insotiti de educatori vin sa se joace la kidsland. Transportul este asigurat de Iulius Mall.

Expo Paste 4 aprilie
Copiii de la Colegiul Tehnic Cluj organizeaza la IuliusMall o expozitie de oua pictate cu vanzare.

Atelier de creatie pentru copii 4 aprilie
Copiii care vor sa se distreze, sa coloreze impreuna cu prietenii lor pot face acest lucru in fiecare saptamana la IuliusMall. in data de 4 aprilie, la ora 17.00, sunt asteptati in zona Kidsland sa dea frau liber imaginatie, sa se joace cu idei si culori la atelierul de creatie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!