Targ de Arta “Atelier Deschis” @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Targ de Arta “Atelier Deschis” @ Iulius Mall

by | Apr 7, 2009 | Articole

Targ de Arta “Atelier Deschis” @ Iulius Mall

Iulius Mall Cluj gazduieste, in perioada 10-12 aprilie a.c., cea de-a cincea editie a Targului de Arta “Atelier Deschis”. Evenimentul este organizat de Asociatia Socio-Culturala “apARTe”, alaturi de Muzeul National de Istorie a Transilvaniei si de Iulius Mall Cluj.

Targul de arta se va desfasura la parterul centrului comercial Iulius Mall Cluj si va reuni peste 10 artisti din Romania, Slovenia si Lituania, care vor expune lucrari de pictura, fotografie si grafica. Astfel, in cele trei zile de expozitie, vizitatorii vor putea afla mai multe detalii despre diferitele stiluri si tehnici de creatie, iar cei interesati vor putea achizitiona obiecte de arta, la preturi promotionale.
Una dintre atractiile acestei editii a manifestari va fi prezenta Muzeului National de Istorie. Astfel, la standul acestei institutii de cultura, vizitatorii vor gasi gravuri imprimate pe hartie confectionata manual, realizate dupa placi originale, datand din secolele XVIII-XIX.
Prima editie a “Targului de Arta – Atelier Deschis” a avut loc in luna octombrie a anului 2007 si s-a desfasurat in Piata Unirii. Editiile precedente ale targului au adus, pe langa expozitia de obiecte de arta plastica, si elemente de arta decorativa.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul: www.apartecluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!