Evenimentele saptamanii 13 – 19 aprilie la Iulius Mall

Home $ Articole $ Evenimentele saptamanii 13 – 19 aprilie la Iulius Mall

by | Apr 13, 2009 | Articole

Evenimentele saptamanii 13 – 19 aprilie la Iulius Mall

Tombola Iepurasului – Pastele vine in mare viteza! 28 martie- 19 aprilie
Sambata, cea de-a doua masina oferita de IuliusMall la tombola de Paste, un Chevrolet Lacetti a ajuns in posesia clujencei de 22 de ani Chindris Diana.
In perioada 28 martie -19 aprilie, in fiecare saptamana Iepurasul te pregateste de Sarbatorile Pascale. Zilnic se castiga masini de copt paine din gama Moulinex, iar saptamanal a fost oferita cate o masina: un Citroen C3 si un Chevrolet Lacetti si-au gasit deja proprietarii, iar saptamana aceasta va fi oferit un Ford Focus.

Oua incondeiate la Iulius Mall 12-17 aprilie
Mesteri populari din Bucovina sunt prezenti in IuliusMall, in zona intrarii supermarket-lui Auchan pentru a dezvalui mestesugul incondeierii in stil specific bucovinean.

Targ de mestesuguri populare 13-16 aprilie
Incepand de astazi, in zona intrarii principale din IuliusMall clujenii vor intra in atmosfera sarbatorilor pascale in cadrul unui targ de mestesuguri populare. Eveniment este organizat in colaborare cu Centrul Judetean pentru Promovarea Traditiilor Populare si sunt incluse expozitii de icoane, straie populare, podoabe decorative si oua incondeiate.

Concursul Happy Kids, editia a 2-a intre 3 – 20 aprilie
Concurs este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani, din gradinitele clujene. Prin acest concurs se doreste dezvoltarea creativitatii si spiritului competional al copiilor. La editia din acest an sunt incluse in concurs 350 de lucrari. Expozitia se desfasoara incepand cu data de 8 aprilie pana pe data de 24 aprilie 2009, intre orele 10.00 – 22.00. Anul acesta 350 de copii, sustinuti de 100 de educatori, au participat la cele 4 probe din cadrul concursului, in functie de categoria de varsta precum urmeaza: grupa mica “Colaj Camp cu flori”, grupa mijlocie “Bijuterii din diferite materiale”, grupa mare “Papusi pentru teatrul de papusi realizate pe linguri din lemn” si grupa pregatitoare “Roboti din materiale reciclabile”.

Vino in lumea copiilor!
Program desfasurat de Totto Space Iulius Mall in colaborare cu gradinitele din Cluj prin care grupuri organizate de copii vin sa se joace la kidsland in timpul saptamanii, fiind insotiti de educatori. Transportul le este asigurat de Iulius Mall.

Atelier de creatie pentru copii 18 – 19 aprilie
Copiii care vor sa se distreze, sa coloreze impreuna cu prietenii lor pot face acest lucru in fiecare saptamana la IuliusMall. in 18 si 19 aprilie, la ora 17.00, sunt asteptati in zona Kidsland sa dea frau liber imaginatie, sa se joace cu idei si culori la atelierul de creatie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!