Audiogram isi lanseaza EP-ul “Better” @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Audiogram isi lanseaza EP-ul “Better” @ Irish & Music Pub

by | May 18, 2009 | Articole

Audiogram isi lanseaza EP-ul “Better” @ Irish & Music Pub – marti, 26 mai 2009, h20.00

Pret intrare: 5 RON (include CD-ul)

In deschidere va canta trupa Mauser.

Pentru Audiogram, totul a inceput cand Dan si Ioana s-au cunoscut la un cerc de chitara in Cluj. Au inceput in joaca sa cante impreuna si s-au potrivit atat de bine incat au inceput sa tina concerte acustice. Treaba a prins si s-au hotarat sa treaca la pasul urmator. Asta a fost prin 2005- 2006, iar de atunci au trecut prin mai multe formule, au schimbat cativa membrii si au ajuns la formula actuala:
Ioana – voce
Dan – chitara
Cristi – chitara bas
Mihai – tobe, programari.
Numele trupei poate fi privit din mai multe perspective; poate insemna un gram de “audio”, mai exact bucuria trupei de a putea impartasi macar un gram de muzica cu ceilalti sau poate duce cu gandul la un test de muzica, un standard, chiar sacrificiul fizic pentru creatie. Un nume simplu si usor de retinut, dar cu multe intelesuri si conotatii directe asupra muzicii.
Ce aduce nou Audiogram? O fata draguta cu voce puternica si un sound plin de energie, rock alternativ cu influente electro intr-o abordare proaspata. Muzica lor poate fi pozitionata undeva la mijloc intre underground si mainstream, pe axa muzicii romanesti.
In 2008 au participat la concursul Manifest Yourself, organizat de Revista Sunete, clasandu-se intre primele 10 trupe de newcomeri si au aparut pe compilatia MyM #9.
Dupa mai multe aparitii live timp de 3 ani, pe scenele underground din Romania, Audiogram reuseste sa aduca la lumina primul Demo EP intitulat “Better” pe care il lanseza la Cluj Napoca cu ocazia concertului din data de 26 mai din Irish & Music Pub.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!