Vive La Noiz isi lanseaza noul EP in Remember Pub

Home $ Articole $ Vive La Noiz isi lanseaza noul EP in Remember Pub

by | May 19, 2009 | Articole

Vive La Noiz isi lanseaza noul EP in Remember Pub

Joi, 21 Mai in Remember Pub (ex Fire) – Piata Unirii nr 19, va avea loc lansarea primului EP Vive la Noiz, „Dark Clouds and Silver Linings”. In deschidere vor canta Jokerman si Jimmi Popa, urmand ca pe parcursul concertului, trupa sa aiba mai multi invitati supriza.
Concertul va incepe la ora 21.30 iar pretul unui bilet este de 7 lei. In aceasta data se vor putea procura discuri cu Ep-ul in editie limitata!

Vive la Noiz s-a infiintat in anul 2006 sub numele de White Noise. In scurt timp s-au facut remarcati pe scena locala, fiind invitati apoi la concerte in orasele mari din tara si la festivaluri consacrate (Underground Timisoara 2007, Stufstock Vama Veche 2007), cantand in deschidere la trupe recunoscute din strainatate (Los Fastidios, Charly Fiasco, Shadowbirds etc. ). In acest an sunt pentru prima data difuzati la radiouri din Bucuresti, Cluj si la televiziunea nationala in cadrul emisiunii Tonomatul de pe 2. In 2008 trupa castiga titlul de “best new alternative act” la concursul organizat de Metalhead.ro.
In Martie 2009, piesa Silver Lining ajunge in top 30 a pieselor rock romanesti propus de radioul national City FM.

Ca si stil muzical, trupa Vive la Noiz a fost influentata initial de curentul punk, ska si reggae urmand apoi sa experimenteze cu genurile alternative, indie si britpop.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!