Branding Cluj – by AIESEC

Home $ Articole $ Recomandări $ Branding Cluj – by AIESEC

by | May 22, 2009 | Recomandări

Branding Cluj @ Casa de Cultura a Studentilor – 23 mai, h11.00 – h18.00

Sambata aceasta,23 mai, AIESEC Cluj Napoca invita clujenii sa isi exprime felul in care vad si simt Clujul, prin culoare. Ne vom intalni in fata Casei de Cultura, intre orele 11.00-18.00 pentru a ne pune pensula pe 6 suporturi mari ce vor fi puse la dispozitia tuturor celor care vor avea ceva de spus despre Cluj.
Participantii vor putea de asemenea sansa sa admire expozitii de poze pe teme precum: Clujul oras Transivanean, Multiculturalitate, Aerul boem de Cluj, Fete din Cluj.
Se va incerca a se crea o atmosfera de sarbatoare, o atmosfera care sa incite spiritul creativ al trecatorilor si sa ii indemne pe acestia sa lase o patade culoare pe suporturile nostre.

Evenimentul de sambata este doar parte a unui proiect curajos pe care AIESEC Cluj Napoca l-a initiat incepand cu luna martie si ale carei rezultate incep sa apara: Branding Cluj. Rezumat in cateva cuvinte acest proiect isi propune sa dezvolte un Brand al Clujului, un brand care sa faca orasul nostru diferit, simplu, dar cel mai important usor de recunoscut.

Evenimetul de sambata va fi de asemenea o ocazie pentru lansarea unui forum de discutie privind munca participantilor pana in momentul de fata, dar mai ales un spatiu virtual care sa incurajeze exprimarea parerilor libere privind felul in care fiecare dintre noi percepe Clujul. Adresa forumului va fi: brandingcluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!