Blood Print si False Identity @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Blood Print si False Identity @ Irish & Music Pub

by | Jul 9, 2009 | Articole

Blood Print si False Identity @ Irish & Music Pub – luni, 13 iulie 2009

Pret intrare: 7 RON

null

Blood Print: “Ne-am format la inceputul lunii noiembrie 2007 in Cluj…in foarte scurt timp, am ajuns sa compunem piese proprii, pentru ca in decembrie 2007 sa inregistram prima piesa, “Blood Print”, urmata de “Puls”, in aprilie 2008, “Sa incercam” din iulie 2008…si asa mai departe.
Avem la activ o serie de concerte in Cluj si Bistrita, si o participare cu succes la Global Battle of the Bands, la finala nationala, une am obtinut premiul Best Newcomers. In prezent trupa este formata din:
Mihai Oprea – voce, chitara,
Ionut Denes – chitara
Vlad Andrei, bass,
Alexandra Trif – clape
Iulia Koksis – tobe.
La inceputul lui 2009, trupa intra intr-o mica pauza, datorata conflictelor cu BAC-ul si lucrari de licenta, dar acum am revenit”.

Pornita la drum sub numele de “Asgard”(trupa fondata la initiativa lui Alex si Andrei) sub o alta componenta isi schimba numele in False Identity in momentul in care vocalistul Paul Moldovan s-a alaturat trupei, in luna octombrie a anului 2008. Acestia incep sa compuna piese acasa, sub noul nume “False Identity”, nume inspirat de o piesa mai veche a formatiei, la scurt timp dupa ce formatie ramane fara tobosar.
Dupa multe cautari, la inceputul lunii iunie a anului 2009, formatia isi intregeste line-up-ul ocazie cu care ste programat si un prim concert alaturi de Blood Print, in data de 17 iunie 2009.
Componenta:
Alex Oradan – chitara
Andrei Rinzis – clape
Paul Moldovan – voce
Dani Sipos – bass
Vlad Hodis – tobe

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!