Propain, Vingince si Drone @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Propain, Vingince si Drone @ Irish & Music Pub

by | Jul 14, 2009 | Articole

Propain, Vingince si Drone @ Irish & Music Pub – marti, 8 septembrie 2009, h19.30

Pret intrare: 50 RON

Pro Pain (SUA) / VENGINCE (SUA) / DRONE Germania)
In deschidere: GUERRILLAS (Romania)

Pro-Pain, formatie etalon pentru muzica hardcore ce a inspirat multe formatii chiar si din undergroundul romanesc, isi are sediul in New York si a fost formata in anul 1992 de Gary Meskil – bas, voce si bateristul Dan Richardson, care in acest moment este inlocuit de catre Rock Halverson.
Pana in prezent, formatia a lansat 12 albume de studio, alaturi de un material live si doua compilatii. Cel mai nou, si totodata cel mai apreciat si cel mai bine cotat album semnat Pro-Pain se numeste „No End In Sight”, lansat la sfarsitul anului 2008. Produs de catre solistul/basistul Gary Meskil si chitaristul Tom Klimchuck, „No End In Sight” s-a facut remarcat prin piesele mature, melodioase si foarte diverse, „Halo”, „The Fight Goes On” si „Let The Blood Run Through The Streets” fiind doar cateva dintre cele mai gustate si apreciate piese de catre fani si de catre presa de specialitate. La realizarea albumului au contribuit si cativa invitati speciali: Stephan Weidner (ex-Böhse Onkelz, Der W), Rob Barrett (Cannibal Corpse), Rupert Keplinger (Ubergas, Der-W), „No End In Sight” fiind, de necontestat, o dovada vie a autenticitatii si originalitatii membrilor Pro-Pain.
Ziua de 21 august va marca inceputul turneului european de promovare a albumului „No End In Sight”, turneu care va avea doua opriri si in Romania: 8 septembrie – Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub si 9 septembrie – Brasov. Pretul biletelor, ora de incepere si formatiile invitate in deschiderea acestui concert vor fi anuntate in scurt timp.

Componenta:
Gary Meskil – bas, voce
Tom Klimchuck – chitara
Marshall Stephens – chitara
Rick Halverson – tobe

Discografie:
Foul Taste of Freedom (1992)
The Truth Hurts (1994)
Contents Under Pressure (1996)
Pro-Pain (1998)
Act of God (1999)
Round 6 (2000)
Shreds of Dignity (2002)
Fistful of Hate (2004)
Prophets of Doom (2005)
Age of Tyranny – The Tenth Crusade (2007)
No End in Sight (2008)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!