Poze: Tiesto @ Cokelive Peninsula – ziua 1

Home $ Festivaluri $ Poze: Tiesto @ Cokelive Peninsula – ziua 1

by | Jul 25, 2009 | Festivaluri

Vineri, 24 iunie – ziua 1 @ Cokelive Peninsula

Ziua 1 din cadrul festivalului Cokelive Peninsula – Tg. Mures a fost una extrem de calda insa atmosfera a inceput sa se incinga dupa orele 18.00 cand s-a dat startul concertelor. Prima trupa ce a urcat pe main stage a fost “Vama lui Tudor Chirila”. S-a inceput in forta iar dupa prima piesa deja se putea observa un public numeros. Ritmul concertului a fost unul antrenant iar melodiile romantice au fost lasate deoparte.

La main stage s-a continuat cu NEO, o trupa din Ungaria pe un stil electropop.

Intre timp, la Coke Terrace a concertat Pavel Stratan care, la sfarsitul concertului, s-a bucurat de un public minunat ce l-a aclamat. Dupa acesta au urmat Sarmalele Reci iar intre timp, la main stage, s-a inceput warm up-ul pentru Tiesto, prestat de DJ Observer. Dupa aproape o ora, publicul a fost in delir la intrarea in scena a dj-ului ce a fost cativa ani la rand numarul unu in lume, in prezent, conform djmag.com, fiind pe locul doi dupa Armin van Buuren.
Capul de afis pentru aceasta seara, Tiesto si-a “etalat” stilul sau consacrat (maximal, trance) cu productii proprii, melodii ce au fost prezente in topurile internationale, a continuat cu un remix la piesa “Dance 4 Life” a celor de la Faithless iar, mai spre sfarsit, o surpriza placuta, un remix la o melodie a celor de la Kings of Leon.

La celelalte corturi, petrecerile s-au continuat, in paralel. Spre exemplu, la Coke Terrace a fost prezent Gojira dupa care au urmat englezii Layo & Bushwacka urmand ca noapte sa fie incheiata cu Not So Common Dj (RO).
La Ursus Tent s-a pus accent pe artisti si trupe din Ungaria iar la Freedom Arena s-a declarat party in “Hyperspace” cu cativa DJ din Ungaria si Anglia.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!