Campionat de Fotbal @ Polus Center

Home $ Sport $ Campionat de Fotbal @ Polus Center

by | Aug 12, 2009 | Sport

Campionat de Fotbal @ Polus Center Cluj – sambata si duminica, 15, 16 august 2009

Programul incepe de la ora 15.00

Sambata, 15 august si duminica, 16 august Polus Center Cluj in colaborare cu Hattrick si citynews.ro vor organiza un Campionat de fotbal pe terenul sintetic din parcarea centrului comercial.
Dotarea terenului de fotbal cu Gazonul artificial YFII-55mm asigura o durata de viata de minim 10 ani in conditii de uz zilnic. Suprafata de joc este omologata de FIFA si UEFA. Unul dintre cele mai performante terenuri de fotbal pe gazon sintetic promite iubitorilor de fotbal un joc confortabil la un nivel profesionist. Pasionatii de fotbal pot sa beneficieze de nocturna, vestiar si echipamente de joc.
In cadrul Campionatului de Fotbal se vor putea inscrie sase echipe compuse din cinci membri si o rezerva. Inscrierile se pot face trimitand un e-mail la adresa [email protected].
Cele sase echipe vor fi impartite in doua grupe. In prima zi a campionatului in cadrul fiecarei grupe echipele vor juca intre ele si se vor califica mai departe primele doua echipe din fiecare grupa. in cea de-a doua zi vor avea loc doua meciuri eliminatorii iar castigatorii se vor califica in finala cea mare.
Toti participantii la Campionatul de Fotbal vor fi premiati cu o minge de fotbal si o diploma de participare. Duminica, 16 august va avea loc premierea primelor trei echipe care vor primi cate o cupa si o multime de premii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!