Eliades Ochoa @ Sala Sporturilor

Home $ Articole $ Eliades Ochoa @ Sala Sporturilor

by | Aug 22, 2009 | Articole

Update: Poze

Eliades Ochoa @ Sala Sporturilor – duminica, 4 octombrie 2009

Diesel Club si MSA Events dau startul la “Fiesta Cubana” ! Fenomenalul Eliades Ochoa si Buena Vista Social Club revin in Cluj Napoca, pentru a crea evenimentul muzical al toamnei. Ritmurile cubaneze si atmosfera unica a Havanei vor pune stapanire pe oras, duminica, pe 4 octombrie, de la orele 19:00, la Sala Sporturilor “Horia Demian”.
Spatul va fi amenajat astfel incat publicul va putea sa danseze si sa se bucure de ritmurile cubaneze, cu ring de dans, si un bar mare unde sa se serveasca bauturi cu iz specific, precum Mojito, Cuba Libre, Cubata etc.
Concertele il vor avea cap de afis pe celebrul compozitor, chitarist si vocalist Eliades Ochoa, acesta fiind insotit de alti 11 muzicieni. Eliades Ochoa a colaborat de-a lungul carierei sale cu muzicieni ca Bob Dylan, Manu Dibango, Compay Segundo, Omara Portuondo, precum s cu toti ceilalti mari artisti reuniti in proiectul Buena Vista Social Club.
Buena Vista Social Club se bucura in continuare de un mare succes la nivel international, avand la activ unul din cele mai bine vandute albume muzicale din lume.
Concertul de la Sala Sporturilor va fi deschis de trupa Mandinga.

Biletele costa intre 50 lei si 200 lei si pot fi gasite la Diesel Club ( 0264-439.043, 0730.083.880 )
Biletele se pot achizitiona si la intrare, in ziua evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!