Targ umanitar pentru Sorinel

Home $ Articole $ Targ umanitar pentru Sorinel

by | Oct 6, 2009 | Articole

Targul umanitar pentru Sorinel continua !

data : 21-23 octombrie (miercuri , joi , vineri)
orele : 12:00 – 20:00
locatia : Casa de cultura a studentilor !

Cei care doresc sa aduca obiecte la vanzare sau sa contribuie cu ceva ajutor sa ne contacteze pe
0746-815074 (Miruna Miron) / [email protected]
0732-406860 (Raluca Gheorghes) / [email protected]

Va avea loc un targ de carte, de accesorii home made si de fotografii. Sunteti asteptati sa vizitati targul pentru a contribui cu un mic ajutor pentru Sorinel.

Aceasta actiune are drept scop strangerea de fonduri pentru alpinistul Sorin Barbos, care a suferit un accident.
Sorinel, a avut parte de un mare ghinion pe data de 4 iulie, anul acesta. A plecat in weekend la Calimani cu prietenii. Insa sambata s-a dus singur la pescuit. Cand a trecut calea ferata, campul magnetic i-a atras undita de carbon, care era desfacuta si s-a electrocutat.
Tanarul are arsuri grave pe 75% din suprafata corpului. A fost mult de munca pana acum. S-au facut multe interventii chirugicale; a suferit amputarea unor degete de la maini si picioare; atrofierea tesuturilor; o parte din pielea donata, nu a fost acceptata de organismul lui… si multe altele. Va fi o lunga perioada de recuperare si destul de dificila, dupa spusele medicilor. Sunt necesare foarte multe alifii, greu accesibile si destul de “piperate”. In acest scop, pentru a-i da o mana de ajutor si o sansa lui Sorinel, am lansat initiativa unor strangeri de fonduri prin diverse evenimente. O parte din prieteni au contribuit deja cu cate ceva, dar tot nu e suficient…

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!