Polus Center aniverseaza 2 ani cu familia Stratan

Home $ Articole $ Polus Center aniverseaza 2 ani cu familia Stratan

by | Oct 7, 2009 | Articole

Polus Center aniverseaza 2 ani cu Pavel si Cleopatra Stratan

Polus Center Cluj va sărbători duminică, 11 octombrie, doi ani de la deschiderea centrului comercial.
Cu această ocazie, Polus Center a pregătit clienţilor săi o mulţime de surprize şi mii de premii.
Copiii vor avea parte de o adevărată sărbătoare, căci pe parcursul întregii zile în Polus Center îi aşteaptă sesiuni de face painting şi modelaj de baloane.
Pentru cei mari Polus Center a pregătit o mulţime de premii care vor fi oferite de către „Patrula Cadourilor”. Astfel, toţi cei care vor face cumpărături în valoare minimă de 100 de lei, în data de 11 octombrie, vor avea şansa de a câştiga pe loc unul din miile de premii oferite de către Polus Center şi partenerii săi: Hervis, Ecco, Miniblu, Lollipops, Brandtopia, Divertis Shop, New Yorker, Daniel Ray, Jolidon, Deichmann, OTP Bank, Ramsey, Tiffi, Roma, LunchBox, Insula Piraţilor-Minigolf, Oszi Go Kart, Domo, Andu, Benvenuti, Bad Axel, Tobacco World, Savannah Drinks, Debenhams, DinoLand, Arsis, Pada Murre, Yves Rocher, L’Occitane, Lotto, Taylor’s, Gentil, Colors&Beauty şi 7Wonders.
Bijuterii, vouchere de cumpărături, articole sportive, îmbrăcăminte şi multe alte premii vor fi oferite de „Patrula Cadourilor” pe parcursul întregii zile, iar de la ora 19.00 cei mici şi cei mari vor avea parte de un super concert susţinut de Cleopatra şi Pavel Stratan.
Şi cum nici o aniversare nu este completă fără o felie de tort, după concert va avea loc ceremonia de tăiere a tortului aniversar pe care Polus Center l-a pregătit special pentru clienţii săi.
Polus Center a fost inaugurat la Cluj-Napoca în data de 12 octombrie 2007. Construcţia a durat aproape 16 luni iar in momentul de faţă Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi înglobează 183 de magazine, între care un hipermarket Carrefour, punând la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!