Tom Findlay @ Student Parade 2009

Home $ Festivaluri $ Tom Findlay @ Student Parade 2009

by | Oct 29, 2009 | Festivaluri

Update: poze

Student Parade 2009 @ Sala Sporturilor “Horia Demian” – vineri, 13 noiembrie 2009, h21.00

Te-ai pregătit pentru cea de-a treia ediţie a celui mai mare festival de muzică house din Transilvania? Bine ai făcut, pentru că aşteptarea a meritat: Student Parade te provoacă la o nouă noapte de distracţie, cu muzică de calitate, invitaţi de marcă, dans şi un original spectacol de lasere. Nu îţi face program pentru 13 noiembrie, pentru că Radio Impuls se ocupă de asta pentru tine: după tradiţionala paradă a camioanelor prin oraş, vei descinde în sala scăldată în lumini orbitoare, vei asculta cei mai în vogă DJ-i din România, vei dansa alături de fete provocatoare şi … vrei mai mult?

Nici o problemă, avem mai mult pentru tine – un invitat pe care nu l-ai mai văzut până acum la Cluj: Groove Armada DJ Set Tom Findlay, live, pentru publicul Student Parade, în premieră pe Transilvania. Pregăteşte-te să fii My Friend, Superstylin’, să cânţi But I Feel Good şi să exclami I See You Baby alături de Tom Findlay de la Groove Armada, care va mixa timp de două ore pentru tine, la Cluj, în cadrul Student Parade.

Drept urmare, Radio Impuls şi partenerii săi te invită vineri, 13 noiembrie 2009, să iei parte la parada camioanelor care va avea loc între orele 17:00 şi 20:30, iar, de la ora 21:00, să te alături petrecerii, pe muzica unora dintre cei mai cunoscuţi DJ-i din România: DJ Optick, Vali Bărbulescu, DJ Carlos şi Jasc (realizatorii emisiunii Deep Sounds de la Radio Impuls, aflată în top 10 al emisiunilor de profil din România), DJ Sics (realizatorul emisiunii Euphoric Vibes de la Radio Impuls), DJ Blanilla şi DJ ICS. Tom Findlay va anima petrecerea de la ora 01:30 până la 03:30 dimineaţa. Atmosfera va fi întreţinută de dansatoarele trupei Boemdance din Cluj-Napoca.
Imnul Student Parade – ediţia a III-a, intitulat „Get Up and Dance”, a fost compus de Jasc şi Anuka şi produs de Jasc şi DJ Carlos.

Preţul biletelor la această ediţie va fi de 25 de lei pentru studenţi şi 30 de lei în rest. Biletele se găsesc la sediul Radio Impuls, str. Octavian Goga nr. 38, la punctele Diverta şi în sistemul Ticketpoint.ro, prin Bilete.ro şi la Sala Sporturilor din Cluj (în ziua evenimentului).

P.S. Puteti vedea aici o galerie foto de la Student Parade 2008 unde invitat special a fost Alex Gaudino.

Update: Concurs cu 15 invitatii (dam cate una zilnic pana in ziua evenimentului). Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu prin care sa ne spuneti “de ce vreti sa mergeti la Student Parade 2009 ?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!