Profil de cititor: Cristina Paşca

Home $ Cinema $ Profil de cititor: Cristina Paşca

by | Nov 12, 2009 | Cinema

Profil de cititor: Cristina Paşca – studenta si foarte activa in online

1. Cine esti si cu ce te ocupi ?
Eu sunt Cristina Paşca, studenta la Jurnalism si FSEGA ,anul 1 la ambele, cel putin momentan:)

2. Cat de activ esti in domeniul online-ului ? Esti prezent pe retele sociale gen facebook, myspace, facebook sau twitter ? Ai poate si un blog ?
In domeniul online-ului pot sa spun ca sunt destul de activa, in sensul ca lumea ma vede pe mess chiar daca am toata ziua vesnicul status “busy”.Conturi am pe hi5, facebook dar nu prea mai am timp de ele. Mai mult ma ocup de blog.

3. Care este localul tau preferat ? Atat in materie de cafenele, baruri cat si cluburi.
Locul meu preferat,cu siguranta, este si va fi Midi. Mi se pare minunat locul ala, te tine in priza toata noaptea si cred ca e unic in Cluj. Un alt loc in care imi place sa merg cu prietenii in timpul saptamanii e Janis, sau daca e sa ies la o cafenea de cele mai multe ori am ajuns prin Coffice. Inca experimentez si nu am ajuns prin tot Clujul, dar pana acum astea sunt preferintele mele:)

4. De obicei la ce evenimente participi si cum te informezi ? Online, reviste de timp liber, presa, radio ?
Particip la evenimentele care mi se par mai interesante. Sunt dispusa sa incerc sa fac tot felul de lucruri noi de cand stau prin Cluj, de aceea sunt destul de imprevizibila. In principiu, incerc sa ajung la evenimentele de muzica minimal, techno.
Cat despre modul in care ma informez, cred ca faptul ca sunt studenta la jurnalism spune tot: in toate modurile posibile si imposibile:D

5. Ce iti place la clujlife.com si ce ai dori sa se inbunatateasca sau sa se adauge ?
Imi place foarte mult site-ul de cand a fost innoit. Atrage prin grafica si abundenta de informatii foarte actualizate, lucru pentru care tin sa te felicit. Nu stiu ce ai mai putea adauga.. eu nu pot sa-ti reprosez ca i-ar lipsi ceva.

6. Ai o intrebare pentru echipa clujlife.com sau un mesaj de transmis ?
Ma bucur ca exista Clujlife.com si ca imi trimite mailuri cu tot ce se intampla prin oras. Spor in continuare!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!