Electroclown, Rappa si MC Stinky @ Booha Bar

Home $ Articole $ Electroclown, Rappa si MC Stinky @ Booha Bar

by | Jan 12, 2010 | Articole

Electroclown, Rappa si MC Stinky @ Booha Bar – sambata, 16 octombrie 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Un alt eveniment marca TBA Crew se anunta pentru sambata seara, desi ei au scris vineri pe afis, 16 ianuarie a.c. Un party cu muzica electronica si mixaje live realizate de invitatii serii, DJ Electroclown si DJ Rappa impreuna cu MC Stinky.

Adrian Tudoran Cimpoiesu, alias Electroclown (n. 22.09.1982 la Braila), este si percutionist, si artist plastic. A colaborat cu Teatrul de Papusi Puck, a facut muzica de film (Crize, Doru Pop), muzica de performance pentru Teatru Japonez (Tomoe), fiind si un invitat constant in weekenduri aleatorii La Gazette si find luat in seama de TraLaLa din 2004.
Colaborarile cu Shtuki (la flaut), Iordache (la saxofon), Jaheyo (scratch) si Mioritza Soundsystem (drum machine si clape) sunt de actualitate. Muzica reinventata de el (prin cut-up technique) contine influente jazz, funk, trip hop, hip hop, drum’n’bass, idm, noise si muzica lautareasca.

Dj Rappa (Indjestione aka Vandal Lentov)
Unul dintre cei mai activ DJ de pe scena locala si nu numai. Cariera muzicala si-a inceput-o in club La Gazzette, unde a reusit sa isi creeze o puternica baza de fani. Mixurile lui sunt foarte antrenante, combina sunete funky, trip hop cu electronica si drum and bass.

Mc Stinky
Prezent la mai aproape toate chefurile drum and bass sau hip hop, Mc Stinky reuseste sa creeze o atmosfera incendiara. Timbrul lui vocal are inclinatii catre gansta rap sau grime. Mai tot timpul el se alatura celor doi dj mai sus mentionati, practic mergand la “pachet” cu Electroclown si Dj Rappa.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!