Sfaturi in materie de agatat

Home $ Articole $ Sfaturi in materie de agatat

by | Jan 21, 2010 | Articole

De ceva timp ma gandesc la o noua categorie si noi subiecte abordate aici. O sa o denumesc “Stud Life” pentru ca, in principal, cititorii acestui site sunt studenti. Clujul are viata datorita studentilor si fiecare are povesti de zis, amintiri de depanat sau sfaturi de dat in diferite privinte.
Skip intro si trecem la primul articol:

Sfaturi in materie de agatat

Luam studiu de caz o noapte in club.
Pentru inceput trebuie sa clarificam faptul ca sunt cateva motive principale pentru care mergi in club:
– muzica
– atmosfera
– sa le faci pe plac prietenilor / gastii
vrei sa agati
Ultimul motiv din lista de mai sus este si cel mai intalnit si asta trebuie sa o recunoasteti toti.

Da, este important sa fii prezentabil insa sarim peste partea asta. Fiecare se pregateste si se aranjeaza dupa cat de trendy se crede 🙂

Iti alegi un club sau poate chiar mai multe pentru respectiva seara. E important sa le stii istoria, la ce sa te astepti (in caz ca nu ai mai fost) si ce fel de oameni vor merge in respectiva seara.

Inainte de a merge la un party trebuie sa te pregatesti si altfel. Fa un mic research asupra invitatului special astfel incat sa nu ajungi acolo si, putin rupt si cu paharul in mana, sa intrebi “da cine-i ala care baga acum?”. Iti place sau nu, invitatul special trebuie sa-ti fie cunoscut si sa stii a raspunde la intrebari simple precum: cine este, de unde vine, de ce este cunoscut, ce fel de muzica se pune in seara respectiva etc.

In club ia-o usor. Incearca un drink, priveste, studiaza, asculta si relaxeaza-te. Stai la bar pentru inceput, alege-ti un unghi bun si nu fi prea aproape de boxe.  Pe de o parte priveste de la distanta vezi care-ti ies mai in evidenta si care ar fi potentialul iar pe de alta parte ai sansa sa vina langa tine sa comande si sa observi ce ii place sa bea si, daca e cu prietenele ei, ce discutii scapa spre auzul tau.

In acelasi timp arata ca nu apartii dar ca te potrivesti in peisaj si ca dai bine acolo unde stai. Incearca sa starnesti curiozitate, sa arati superioritate, ca esti putin infumurat si nu prea abordabil (subtil). Toate caracteristicile astea pot face o persoana sa zica “poate o fi avand motiv sa fie asa”. In nici un caz nu incerca sa te dai in spectacol sau sa fii mascarici.

Pick one” si dedica un anumit timp pentru ea. Treci pe langa ea si incearca sa-i recunosti parfumul. In multime si pe intuneric e usor de recunoscut o tipa dupa parfum. Ele se dau in mod excesiv si rar intalnesti parfumuri asemanatoare.

Alege una draguta si care e cumva peste nivelul tau si vei avea din start un avantaj. Chiar daca ea stie ca poate avea pe oricine incearca sa ii atragi atentia cu ceva inedit. Daca ai reusit asta sigur va fi curioasa sa vada “ce-i de capu’ tau”.

Mentine “eye contact”. Ai avut timp pana in momentul discutiei sa o privesti din toate unghiurile posibile si sa stii ce decolteu are. Nu incepe cu intrebari banale, cu “ce faci?” si lasa complimentele pe mai tarziu. Mult mai tarziu. Ea deja are filmul in derulare, mai ales din atatea experiente, si tu trebuie sa-i arati ca exista si o partea a doua, mult mai buna.

Small talk. Ia in discutie evenimentul, invitatul, clubul. Pentru asta te-ai pregatit acasa 😉 Fa comparatie cu alte evenimente si vezi daca stie despre ce ii vorbesti sau pur si simplu este venita pentru ca “e cool” sau doar a nimerit din greseala.
Fiind muzica tare ii vei vorbi foarte aproape de ureche si astfel te vei (re)intalni cu parfumul ei. Recunoaste-i numele si sigur vei avea o bulina alba. Incearca macar sa-l ghicesti si asa vei starni un alt subiect de discutie. Ea oricum va aprecia ca l-ai remarcat.

Fa-o sa rada. Dupa atata seriozitate si atitudine afisata toata seara trebuie sa faci mici schimbari. Incearca anumite tipuri de umor si vezi care are cel mai mare succes.
Aminteste-ti ca nu trebuie sa se deruleze filmul in mod normal si nu, nu trebuie sa-i oferi ceva de baut.

Afla cine este si cu ce se ocupa si incearca sa legi asta de persoana ta pe care trebuie sa o scoti in evidenta. Ofera-i o carte de vizita. Nu ai? Fa-ti! Nu trebuie sa fii nu stiu cine insa o carte de vizita clar ridica putin nivelul si starneste alte curiozitati si intrebari din partea ei. Plus ca are numarul tau de telefon 😉

Arata ca te distrezi fie ca iti place muzica sau nu. Nu trebuie sa te manifesti ca un clovn si sa dansezi excesiv 😉 Lasa asta in seama ei si vei descoperi si alte calitati 😉

Nu zabovi prea mult timp cu ea. Fie va interveni un moment plictisitor, fie ea ar vrea sa se reintoarca la dans si la prietenele ei.

Observa din timp cand trebuie sa pui punct si porneste discutia de final. Nu arata ca esti disperat si ca vrei sa o saruti sau ca vrei sa o conduci acasa. Spune-i ca, din pacate, trebuie sa te retragi si insereaza un motiv interesant pentru a doua zi de dimineata. Adu-i aminte ca i-ai oferit cartea ta de vizita si ca poate sa te sune dar ar fi dragut si din partea ei sa-ti ofere un numar de telefon. Ureaza-i toate cele legate de “distractie placuta in continuare” si propune-i o intalnire a doua zi sau chiar a treia zi. De preferabil lasa o zi de pauza pentru ca oricum va fi prea obosita si sunt sanse sa nu accepte.

E bine ca ai numarul ei de telefon insa cauta un motiv sa-i afli si o adresa de email si numele intreg. A doua zi fa un mic research asupra ei. Toata lumea are cont de facebook / hi5 / myspace s.a.m.d. si poti usor sa o gasesti dupa email sau nume 😉 Afla cat mai multe despre ea si dezvolta subiecte interesante. Poti chiar sa vorbesti cu ea pe YM! / gtalk / skype etc. Mentine legatura stabilita cu o seara inainte si revino asupra date-ului propus.

De retinut: nu fi disperat / fii increzator / starneste curiozitate / cerceteaza / fii atent la detalii / arata-ti indiferenta din cand in cand.

Cam asta ar fi primul articol din seria “love tips” 🙂 Urmeaza si varianta “feminina” a articolului 🙂 Completari? Feedback?

P.S. Chiar daca pare multa bataie de cap doar pentru a agata sunt destule avantaje faine la “teoria” asta 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!