Sfaturi in materie de agatat – varianta feminina

Home $ Articole $ Sfaturi in materie de agatat – varianta feminina

by | Feb 1, 2010 | Articole

Dupa cum am promis, revin cu o alta varianta a ideii de baza din acest articol.

Mirona zice:

Acum e rândul nostru! – (precizare: a fetelor)

Ei bine, dacă băieții nu au nicio problemă în a-și încerca norocul prin orice fel de local s-ar duce cu gânduri îndrăznețe, la noi treburile sunt puțin mai complicate. Până nu demult, fetele erau convinse că băiatul trebuie să facă întotdeauna primul pas. Ei bine, știm cu “toatele” că nu mai e cazul de așa ceva. De ce să stăm noi după ei? Și-așa nu prea știu ei cum să procedeze :). Așa că, fetelor, să trecem la acțiune!

Ești gata?
Pregătirile durează uneori mai mult decât cheful propriu-zis, ca să nu mai vorbim de sfintele creme, parfumuri și rimeluri. E ideal să te îmbraci cu ceva care să te definească, să nu depășești înălțimea tocurilor cu mai mult decât poți duce, nu purta fuste dacă te simți mai bine în blugi. În felul acesta te asiguri că cel pe care vrei să îl cucerești va fi pe aceași lungime de undă cu tine, și te va plăcea așa cum ești! Ideea e să fim decente și comode, machiajul să fie cât mai natural (mă gândesc totuși că băieții serioși ar dori să ne vadă fața), și să fim gata de acțiune cu tot ce implică ea: un zâmbet din suflet, o privire sexy și multă siguranță pe sine! Nu uita să-ți iei o prietenă cu tine, nu e indicat să mergi singură în club, dar sunt convinsă că tu știi asta deja!
Nu trebuie să fii prima care ajunge la petrecere! Oricum băieții se așteaptă ca noi să întârziem, nici ei nu se vor grăbi prea mult, și ar fi destul de nasol să ajungi prima în club. DAR nu e bine nici să ajungi pe când se sparge cheful, pentru că riști să dai numai de oameni beți, sau de rămășițele pe care nu a vrut nimeni să le agațe, așadar, să nu uităm care e scopul ieșirii voastre în oraș!

Să înceapă distracția!
Când intri în club cu prietenele tale, faceți un scurt tur, caută-ți cunoștințele! Dacă ai norocul de a întâlni un prieten de încredere, foarte bine! Poate îl convingi să te salveze în cazul în care se va întâmpla să te acosteze cineva mai insistent decât e cazul.
Caută o masă sau o locație care să nu fie chiar în centrul atenției, dar din care să poți vedea tot ce se întâmplă. Ia-ți băutura ta preferată și savureaz-o în liniște. Studiază atmosfera și așteaptă momentul potrivit, scanează-i pe cei din jurul tău. Nu e cazul să sari la înaintare. Când vă vine cheful, îți poți lua prietenele pe ringul de dans și să înceapă distracția!

No means no!
De câte ori nu ți s-a întâmplat să te abordeze cineva COMPLET nepotrivit? În cazul acesta e bine să-ți păstrezi calmul, și să-l refuzi politicos, sau să-l ignori complet. Nu-l lua cu subtilisme, băieții oricum nu le înțeleg, decât când e în avantajul lor! Dacă nu merge, poți apela la amicul tău cu care te-ai înțeles mai devreme. Nu trebuie să te simți aiurea după aceea, în fond, e normal să ai niște standarde, nu?

L-ai găsit? Foarte bine!
Ai văzul un băiat care îți place? Zâmbește-i scurt, și continuă să dansezi. Aruncă-i din când în când o privire și nu te uita în altă parte dacă vi se intersectează privirile. Apoi așteaptă. Băieților le plac fetele sigure pe ele, așa că nu da înapoi!
Cine face primul pas? După cum spuneam la începutul articolului, nu mai contează. Poți fi tu sau el. Dacă îl faci TU, apropie-te încet de el. Dansează LÂNGĂ el, și nu CU el. La un moment dat, ghici cine va ceda? Așa îi vei da impresia că el conduce jocul. 🙂 Dacă îl face EL, atunci misiunea ta e îndeplinită.
Faceți cunoștință. Nu e nevoie de niciun fel de replică de agățat. Restul va veni de la sine. Păstrează-ți naturalețea, dar nu uita de stropul de nebunie și de mister. Nu-i da toate detaliile despre tine, lasă-l să le descopere. Joacă-te puțin cu imaginația lui, dar nu uita că bărbații își pierd răbdarea la un moment dat! Nu bea mai mult alcool decât e cazul. Dacă tot i-ai atras atenția, ar fi păcat să o gafezi tocmai acum! Găsește doza perfectă din tot ce faci, în funcție de cât de deschis e băiatul cu pricina 🙂
Nu uita că și el o va face pe durul, dar oferă-i această satisfacție. Zâmbetul tău îl va face oricum să nu-ți reziste!
E potrivit sărutul la prima întâlnire? Ei bine, aceasta nu poate fi numită tocmai întâlnire, așa că lasă-te condusă de intuiție. Nu îi permite prea multe, tachinează-l puțin. Va trebui să-și câștige fiecare pas înainte cu tine. Impune-ți o limită până la care să mergi și NU o depăși!

Când seara e gata, nu pleca fără numărul lui de telefon. NU faceți schimb și de ID-ul de messenger! Ți-l va cere el când va fi cazul. Oricum te va googăli când ajunge acasă 🙂

Acestea fiind spuse, nu uita să fii tu însăți, și spor la agățat!

#

Aceasta a fost punctul de vedere al Mironei 😉 Vezi si ce a zis Adina.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!