Poze: Mircea Vintila a concertat la Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Mircea Vintila a concertat la Irish & Music Pub

by | Feb 12, 2010 | Articole

Mircea Vintilă și Madama de Pică

Unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii folk, Mircea Vintilă, a concertat în Irish & Music Pub, în fața unei săli care s-a dovedit prea mică pentru numărul mare fani, unii dintre ei așezându-se chiar și pe jos, iar alții rămânând înghesuiți în picioare în spatele sălii. Toate acestea însă nu au părut să îi deranjeze, căci toată lumea s-a simțit bine, cu toții au cântat pe acordurile chitării lui Vintilă, a cărui muzică pare să nu-și piardă niciodată contemporaneitatea.
Seara folk a fost deschisă de Emeric Imre, Alexandra Sidor și Mirona Pascu, încălzind atmosfera tipică unei seri de joi în Irish & Music Pub. Apoi, Mircea Vintilă a preluat comanda, determinând publicul să-i țină ritmul cu bătăi din palme, pe piese precum “Pământul deocamdată”, „Popa Nan”, „Madama de pică”, „Hanul lui Manuc”, „Lordul John”, „Peste răbdări”, dar și “Miruna”, a cărei celebră cămașă de noapte a primit-o înapoi, sub forma unei replici din hârtie.
Sunetul a fost peste așteptări, mult mai clar și curat ca alte dăți, iar corul format din cei peste 100 de fani prezenți au completat rețeta unei seri perfecte, atât de perfectă încât, la final, Mircea Vintilă a fost chemat înapoi pe scenă nu o singură dată, ci de 3 ori, dovedind încă o dată cât de mare e setea de muzică folk în Cluj.
Seara a fost încheiată în același stil energic de Ionuț Mangu și Ioan Onișor, Bogdan Curta, Mihai Călian și Tudor Bădescu.

Text: Mirona

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!