Concurs: Exprima-te liber! Outwear si ClujLife premiaza parerea ta!

Home $ Articole $ Concurs: Exprima-te liber! Outwear si ClujLife premiaza parerea ta!

by | Feb 15, 2010 | Articole

Exprima-te liber ! Outwear si ClujLife premiaza parerea ta !

Astazi dam startul unui concurs in colaborare cu Outwear. Concursul este valabil in perioada 15 – 28 februarie 2010 iar premiile vor putea fi valorificate in perioada 1 – 15 martie 2010 in magazinul Outwear din Piata Universitatii #1.

Asadar, va indemnam sa va exprimati liber, asa cum v-am obisnuit pana acum, punandu-va la dispozitie posibilitatea de a oferi feedback si de a comenta la fiecare articol.

Pentru a intra in concurs trebuie sa ne spui parerea ta legata de magazinele si brandul Outwear. Iti place ceea ce face echipa Outwear ? Iti place ce ti se pune la dispozitie (shop & cafenea in acelasi loc) ? Ai de criticat sau de reprosat ceva ?
Orice ai pe suflet si vrei sa le transmiti poti spune mai jos, printr-un comentariu, iar noi te premiem. Avem doua premii, unul pentru o fata iar celalalt pentru un baiat. Premii: 2 vouchere in valoare de 100 RON fiecare.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti (vom oferi si dovada video) insa vor conta si comentariile pertinente 😉

Cateva imagini de la / cu locatia (trei dintre ele fiind facute de colega noastra Laura):

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Update: Castigatorii sunt Robert Jasc si Blonda E_ _A. Dupa cum vedeti mai jos, in filmulet, am generat 5 numere de la 1 la 57 si am ales castigatorii incepand cu primele numere rezultate. Fiecare comentariu are un numar, dupa cum a fost scris. Nu s-au luat in considerare pingback-urile iar daca ar fi iesit un comentariu ca acesta, la fel, nu l-am fi luat in cosiderare, motiv pentru care am generat 5 numere sa avem de unde alege 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!