Concurs: Te ajutam sa faci diferenta si personal si profesional

Home $ Articole $ Concurs: Te ajutam sa faci diferenta si personal si profesional

by | Feb 17, 2010 | Articole

Update: Concursul s-a terminat. Castigatoarea este Madalina. Felicitari 😉

ClujLife te ajută să faci diferența și personal și profesional!

Faci ce-ți place ? Bănuiesc că te intrebi des dacă poți face din hobby cariera, dacă poți face bani din ce te pasionează. Cu toții avem nevoie de sfaturi și idei pentru a crește atât personal cât și profesional.

Bookblog încearcă să te ajute și să-ți ofere printr-un conținut updatat frecvent răspunsurile de care ai nevoie. Poți să-ți asiguri o lectură plăcută și creativă în fiecare zi devenind fan pe Facebook și accesând linkurile selecționate special pentru tine.
Trending topic săptămâna asta pe twitter #dezvoltarepersonala. Urmarește hashtagurile, dă-ți cu părerea, dă mai departe. Se poarta și RTurile 😉

În viitorul apropiat Bookblog pregatește o noua lansare care are legatură cu această secțiune. Merită să o ajutăm să crească, mai ales dacă ne ajuta și pe noi să creștem atât personal cât și profesional.

Concurs:
Premiu: “Cum sa vinzi un homar“. Secretele unui antreprenor de succes – Bill Bishop

Ce gasesti in aceasta carte ? Povestiri care descriu situaţii concrete din lumea afacerilor. Acestea oferă învăţături utile şi soluţii la probleme des întâlnite. Dificultăţile pe care trebuie să le depăşească proprietarii de mici afaceri sau cei ce activează în domeniul marketingului sunt rezolvate într-o manieră hazlie şi neaşteptată.

Intra pe Bookblog si vezi ce articole iti atrag atentia. Spune-ne care ti-a placut lasand un comentariu (de preferabil cu linkul articolului) aici si noi te premiem cu cartea de mai sus 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!