Persona @ Booha Bar

Home $ Articole $ Persona @ Booha Bar

by | Feb 17, 2010 | Articole

Persona @ Booha Bar – sambata, 20 februarie 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Un concert cu un sound pur britanic: trupa timişoreană de indie/britpop PERSONA. După concert cei doi dj, JOY şi MIHU vor asigura un afterparty cu muzică de actualitate indie şi alternative până la orele dimineţii.

Trupa a fost formată în anul 2003 în Timisoara. Numele trupei este inspirat din filmul lui Ingmar Bergman “Persona”.
La inceputul lui 2004, Persona a susţinut primul concert, fiind primită cu entuziasm de public şi de media locală. În toamna aceluiaşi an au fost înregistrate primele 2 piese demo – Home in the Arms si Computer Breakdown – difuzate la posturile regionale de radio. Tot atunci, Persona a fost invitată la TVR unde au înregistrat o variantă live a piesei Murder. In 2007, Persona intră din nou în studio si inregistrează 2 noi piese – A Ride on Love Street si Momentary Lack of Passion – foarte apreciate de public.
In 2008, concertează in marile oraşe ale Romaniei şi participă la festivaluri, împarţind aceeaşi scena cu trupe ca dEUS (B), Kultur Shock (USA), Air Traffic (UK), Trash Fashion (UK) şi Robots in Disguise (UK).
2009 a început bine pentru Persona – Momentary Lack of Passion ajunge pe locul 1 in RomTop la radio City FM unde stă 2 săptămâni. De asemenea Persona este intervievată de PRO TV pentru Apropo TV într-o emisiune ce promovează trupe din zona indie romanească şi este aleasă pe locul 1 cu peste 15000 de voturi pe Internet pe siteul emisiunii. Tot atunci, Persona are si primul concert în afara ţării, în Budapesta, în celebrul club A38 alături de două trupe maghiare şi Urma şi Kumm din Romania. In iulie, Persona deschide seara a 3-a a festivalului B’estfest, seara în care mai cantă The Charlatans, The Ting Tings si Santana.
În toamna anului 2009, trupa termină de mixat albumul de debut Suburbia Afterlife ce urmează a fi lansat la începutul anului curent.

Componenta: Gabriel – vocal si chitari, Coco – bass si backing vocals, Cristian – chitara si Horatiu – tobe.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!