Guim Lebowski @ Club Raum

Home $ Articole $ Guim Lebowski @ Club Raum

by | Feb 23, 2010 | Articole

Guim Lebowski @ Club Raum – sambata, 27 februarie 2010, h22.00

Intrare: 10 RON < 1:00 < 20 RON

Guim Lebowski este unul dintre cei mai activi dj ai scenei “underground dance music” din Barcelona inca din 1998. Guim vine dintr-o familie cu un background muzical destul de vast, el insusi studiind inca de mic pian si chitara. Totul se pare ca a inceput la acea varsta cu niste casete cu “smileys” pe ele, care se intitulau “acid house vol. x”, casete care i-au starnit interesul spre muzica electronica. Asa ajunge cativa ani mai tarziu sa activeze in cadrul brandului Soundworks, brand de petreceri care incepe sa organizeze evenimente underground in jurul Barcelonei, ca mai tarziu sa se concretizeze si un net label sub acelasi nume, label care promoveaza noi talente din aceasta zona muzicala. In 2006 devine rezidentul clubui BeCool din Barcelona, locatie unde mixeaza alaturi de mai multi artisti ca si 3 Channels, Alejandro Lopez, Ali Nasser, Andomat 3000, Autotune, Bruno Pronsatto, Butane, Dandy Jack, Daniel Bell, Daniel FX, Dapayk, Dario Zenker, Delete, Donnacha Costello, From Karaoke To Stardom, Funk D’Void, GummiHz, Hearthrob, Jay Haze, Johnny D, Kabale und Liebe, Kasper&Papol, Lauhaus, Lee Curtiss, Levon Vincent, Mark Henning, Nick Curly, Nico Purman, Pan-Pot, Ryan Crosson, Sleeparchive, Tadeo, Tom Clark si multi altii.
Stilul sau muzical nu poate fi bine definit, fiind intr-o continuua evolutie. Ca sa facem o scurta prezentare, si sa va puteti face o idee la ce sa va asteptati, Guim Lebowski promoveaza de la ritmuri house pana la techno, presarate cu multe influente disco, minimal, funk, dub, acid.

Daca va amintiti, Guim a fost invitat, alaturi de Max Headroom, la festivalul Delahoya 2009. Gasiti aici o galerie foto de atunci 😉 De asemeni, Guim ne-a acordat si un interviu, acu ceva timp, pe care-l puteti citi aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!