Stand-up Comedy cu Aristocratii @ My Way Club

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Aristocratii @ My Way Club

by | Feb 25, 2010 | Stand-up Comedy

Stand-up Comedy cu Aristocratii @ My Way Club – miercuri, 10 martie 2010, h21.00

Pret intrare: 15 RON
Rezervari: 0731 339 258

Aristocratii este trupa de stand up comedy formata din Toma, Sergiu si Radu, infiintata prin 2006-2007. De atunci baietii au tot facut “stand-up prin cafenele, cluburi si tot felul de alte amplasamente comerciale intru consumul de bauturi cu umbrelute, beri ieftine sau scumpe si conversatii subtiri”.

Toma aka “ala micu” e cel care deschide mereu spectacolele. “El alterneaza mici povestioare amuzante cu one-linere (adica glume scurte) seci sau acide, fiind cand dulce (manca-l-ar tata), inocent si ironic, cand taios si sarcastic. Iar in ultima vreme improvizeaza o gramada.”
Sergiu – ala pletosu’ din clipul asta cu “mare branza” si “datul de bipuri”, caruia ii tremura vocea prin 2006
Radu (trebuie sa vedeti asta) – “Cu un accent moldovenesc epatant, si un stil flegmatic egalat, ca prezenta scenica, si indulcit totodata, doar de expresia lui absolut simpatica, Radu a vorbit despre “valorile” din Romania, si incredibilul lor tupeu de a pretinde tratament special – pe langa statutul de “valori” care ar trebui sa-i multumeasca. Oricum, este inutil sa va detaliez exact in ce mod se achita Radu de misiune de-a ne face sa radem – o face pe nesimtite, ironic si cu o urma aproape insesizabila de cinism muscator, si ii iese un stand-up maiestru.” – Revista Kudika

Evenimentul face parte dintr-un mic turneu impartit in doua calupuri unul in perioada 10-13 martie (Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Carei) si celalat in perioada 24-28 martie (cuprinde Bistrita, Targu Mures, Timisoara, Resita, Arad).

#
Concurs: Avem de oferit 2 invitatii la acest eveniment 😉 Pentru a intra in concurs comentati mai jos cu un link asupa unui video cu unul dintre cei 3 membrie facand stand up, cel care v-a placut cel mai mult 😉

Update: concursul s-a terminat. castigatorii au fost contactati pe mail 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!