Recenzie: Joia de Folk din Irish & Music Pub 4.03.2010

Home $ Articole $ Recenzie: Joia de Folk din Irish & Music Pub 4.03.2010

by | Mar 5, 2010 | Articole

Ionut Mangu si Ioan Onisor @ Joia de Folk sub felinare din Irish & Music Pub

Sala de concerte din Irish & Music Pub a adunat un număr considerabil de iubitori ai muzicii folk, cu ocazia concertului oferit drept cadou de Mărțișor doamnelor, domnișoarelor și nu numai, de către Ionuț Mangu și Ioan Onișor. Cei doi au mai avut ca invitați pe Emeric Imre, Alexandra Sidor, Mirona Pascu, Cătălin Pop, Raluca Irimia, Viorela Cioban, Mihai Călian și Florin Toloargă, iar spectacolul a început, poate pentru prima dată, chiar la ora menționată pe afiș, și anume 21:30, în semn de protest pentru spectacolele care lasă publicul să aștepte reprezentația chiar și câteva ore.
Spre deosebire de alte seri de joi, sala a fost decorată cu mărțișoare, flori și lumânări vesele, completând atmosfera pieselor de suflet dăruite de câtre artiști, de la folk clasic, la muzică țigănească și chiar un fel de hip-hop-folk. Publicul a cântat alături de aceștia melodii precum “Dana” și „Hașuri” ale lui Ionuț Mangu, “Ce bine că ești”, “Lentile de contact”, “Gândacul”, iar apoi au intrat într-o altă zonă muzicală, cu variante acustice ale pieselor „Vorbește vinul” de Bitză și “Până când moartea ne va despărți” de BUG Mafia, a căror versuri au “trezit” întreaga sală.
La final, cei 5 folkiști ai serii: Cătălin, Onișor, Raluca, Ionuț și Viorela au ieșit în horă glorios de pe scenă pe muzica dăruită chiar de public, care dorea ca seara să nu mai ia sfârșit.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!