Paco Osuna – primul DJ confirmat pentru Delahoya 2010

Home $ Cinema $ Paco Osuna – primul DJ confirmat pentru Delahoya 2010

by | Mar 8, 2010 | Cinema

Paco Osuna – primul DJ confirmat pentru Delahoya 2010

Editia cu nr. 14 a festivalului de muzica electronica Delahoya va avea loc in perioada 21-23 mai la Polus Center Cluj-Napoca.

Când se vorbeste despre Paco Osuna se vorbeste despre unul dntre cei mai reprezentativi artisti spanioli, reusind să-si creeze o pozitie importantă între artistii cu greutate din Europa. Viziunea sa muzicală nu poate fi rezumată în simple cuvinte dar o putem încadra în trei termeni foate largi: creativitate, inovatie si evolutie.

Abia după vârsta de 14 ani a manifestat un interest pentru muzica si destul de repede, la 20 de ani, în 1994, a reusit să devină din amator un profesionist. Prima sa slujbă în domeniu a fost rezidentiatul la legendarul club Amnesia din Ibiza care i-a permis să devină cu adevărat un artist si să-l propulseze ca invitat la prestigiosul label Cocoon. Nu a trecut mult de la acest eveniment si Paco a început să-si producă propria muzică la label-uri precum Serial Killer, Mordib sau Real State. În 2003 si-a lansat propriul label, Shake Rec., care i-a permis să-si dezvolte propriul stil muzical. În 2006, ca rezultat al experimentelor sale muzicale, si-a fondat un label secundar, Mindshake, cu care a avut un mare succes, reusind să atargă atentia internatională asupra sa. Artisti precum Ambivalent, Paul Ritch, Matteo Spedicatti sau Andrea Ferlin au contribuit si ei la acest succes. Următorul pas pentru Paco a fost integrarea conceptului său muzical în Club4 din Barcelona, care a devenit destul de repede după lansare o locatie familiară pentru toti fanii genului. Ca si cum toate acestea nu ar fi destule pentru el, Paco Osuna are in prezent legături strânse cu label-ul Plus 8. Ultima sa referintă – Orbeat este un EP foarte reusit cu care a reusit să atragă atentia Dj-ilor din toată lumea. Fiind într-o continuă evolutie Paco si-a fixat noua tintă – seturi produse live. Cu astfel de seturi a participat la evenimente de mare rezonantă precum Awakenings (Amsterdam), Fabric (London) sau Goa Club (Roma).

Asadar, dedicarea totala, talentul si popularitatea sa l-au ajutat sa intreprinda câteva turnee mondiale, iar ultimile sale reprezentatii au facut senzatie la evenimente de mare anvergura precum DEMF (Detroit), Awakenings (Amsterdam) , WMC(Miami), SAMC (Buenos Aires) si Amore ( Roma).

Astfel Paco Osuna este într-o continuă evolutie a sunetului său, reusind să ia cele mai minimaliste sunete si să le combine cu cele mai bune caracteristici solide. Pe parcursul acestui întreg proces este expusă creativitatea si puterea sa de a inova pe scenă într-un mod în care creează o poveste, reusind totodata să stabilească o legătură cu publicul său.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!