Seminar: Cum iti dezvolti inteligenta emotionala

Home $ Articole $ Recomandări $ Seminar: Cum iti dezvolti inteligenta emotionala

by | Mar 10, 2010 | Recomandări

Seminar: Cum iti dezvolti inteligenta emotionala @ City Plaza – marti, 30 martie 2010, h16.00

Cat de motivati suntem la locul de munca, cat de impliniti ne consideram, cata intimitate avem in relatia cu partenerul si cat de bine ne crestem copiii depind de inteligenta noastra emotionala. Emotiile sunt o modalitate prin care creierul ne ajuta sa ne adaptam mai bine la lumea în care trăim si sa raspundem adecvat la diverse situatii.
Managementul inteligent al emotiilor presupune sa utilizăm emotiile pentru a ne imbunatati gandirea, satisfacţia personală şi relaţiile cu ceilalţi. Indiferent de varsta, poti oricand sa-ti dezvolti inteligenta emotionala.

Va recomandam un seminar interesant din care puteti gasi raspunsuri la intrebari actuale sau care vor aparea mai tarziu:
Cum sa rezist stresului de la locul de munca ?” / “Cum pot avea o relatie ce aduce sens si implinire ?” / “Cum ar trebui sa ma comport cu fiul/fiica mea ?“.

La acest seminar veti putea afla:
– de ce abilitati ai nevoie pentru a fi inteligent emotional
– metode si tehnici de crestere a coeficientului de inteligenta emotionala
– cum sa abordezi inteligent situatii dificile la locul de munca, in relatiile cu partenerul sau in relatiile cu ceilalti

Seminarul va avea loc la Hotel City Plaza (str. Sindicatelor 9-11) si va avea o durata de 4 ore.
Pretul este de 150 RON si va include participarea la seminar, pauzele de cafea si materialele de seminar.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati si sa trimiteti formularul acesta pana, cel tarziu, 24 martie, la una dintre adresele [email protected] sau [email protected].

O prezentare mai ampla gasiti aici.
Cu totii ar trebui sa invatam sa fim oameni mai buni in relatia cu ceilalti, sa imbunatatim gandirea si satisfactia personala, sa ne adaptam mai bine in lumea in care traim si sa raspundem adecvat anumitor situatii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!