Cronici Cultural Fashioniste

Home $ Articole $ Cronici Cultural Fashioniste

by | Mar 21, 2010 | Articole

Cronici cultural fashioniste

Se anunta cu trambite o serie de articole care vor sa fie de informare, de atentionare si de educare in materie de cultura si fashion. Se adreseaza celor care se simt si sunt destul de deschisi la minte sa vrea sa imbunatateasca aspectele care se regasesc aici sub forma unor semnale de alarma.

Sunt semnale de alarma pentru ca ne-am saturat (folosesc pluralul dar o puteti lua cat se poate de personal – da, m-am saturat) sa mi se oripileze retina de la “curajul” unora de a rescrie moda intr-un stil cat se poate de individual si “diferit”.

Astfel veti regasi articole in care doar ma voi plange de ce mai vad si observ in jur. Dar veti gasi mai ales articole educative. Da, imi place sa ma informez, exista internet si o blogosfera darnica celor ce au ochi sa vada si sa invete. Si da, sunt darnica, vreau sa prinda si cei ce nu s-au nascut cu simtul estetic macar niste coordonate in acest sens.

ClujLife sprijina bunul gust, sprijina viata si distractia intr-un oras minunat, locuit de oameni care se incadreaza armonios in peisaj.

And just a short notice: individualitatea s-a cam pierdut, globalizarea o face imposibila dar tot ea ne da sansa fiecaruia in parte sa fim creative in limitele bunului gust.

Avertisment! Aceste articole sunt scrise într-o rongleza care poate atenta la integritatea celor ce nu se simt și nu sunt protagoniști ale rândurilor ce urmează. Așa că don’t bother!

Critical SocialButterfly

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!