Fresh Summer Cocktails Seminar @ Le General

Home $ Articole $ Fresh Summer Cocktails Seminar @ Le General

by | May 5, 2010 | Articole

Fresh Summer Cocktails Seminar @ Le General – joi, 13 mai 2010, h12.00 – h19.00

Taxa de participare: 200 RON

Seminarul se adreseaza barmanilor dornici de a afla lucruri noi in domeniu si de a se specializa, dar si pasionatilor de cocktailuri, care doresc sa afle mai multe despre mixologie. Vedetele evenimentului sunt cocktailurile de vara, altfel decat le stiati pana acum! Ingrediente inedite, tehnici de preparare a bauturilor si cele mai fresh cocktailuri, preparate de profesionisti!
Mihai Panfil – barman profesionist, castigator a numeroase competitii nationale si internationale, acreditat de catre IBA (International Bar Association) si, intai de toate, pasionat de bartending – va sustine seminarul si va va arata o noua fata a bartendingului, vazuta prin ochii unui om entuziast in ceea ce priveste meseria sa.

Participantii vor avea ocazia sa invete de la unul dintre cei mai buni din domeniu, sa asiste la demonstratii de mixologie si sa prepare, la randul lor, bauturi fresh – atat la propriu, cat si la figurat, bauturi ale caror retete nu le regasim in meniurile barurilor din Romania! Asadar, pentru cei interesati sa aduca in barul lor un suflu nou, cocktailuri intalnite in cele mai apreciate pub-uri europene – si nu numai, FRESH SUMMER COCKTAILS SEMINAR este evenimentul mult asteptat!

Inscrierile se pot face la 0757 086 687

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!