Pete Tong @ Iulius Mall Cluj

Home $ Articole $ Pete Tong @ Iulius Mall Cluj

by | Jun 28, 2010 | Articole

Pete Tong @ Iulius Mall – sambata, 3 iulie 2010

Evenimentul va avea loc in cadrul celei mai mari sfere de proiectii din lume, a carui capacitate audio-video este de patru ori mai mare decat un cinematograf IMAX si permite publicului spectator sa intre intr-o lume cu totul aparte, datorita spatiului vizual exceptional, greu de egalat. Jocuri de lumini, proiectii si multe alte surprize ii asteapta pe clujeni intr-o noapte vibranta ce se anunta a depasi barierele conventionalului!

StratoSfera are o suprafata de redare audio-video impresionanta, de peste 1200mp si proiectii spectaculoase 360°x240°.

Accesul se face exclusiv pe baza de invitatie (+18).

Invitatul special la acest eveniment este nimeni altul decat Pete Tong, unul dintre cei mai cunoscuti DJ ai lumii. Realizatorul emisiunilor “Essential Selection” si “Essential Mix” va fi prezent in premiera in Transilvania.

#Concurs: oferim 50 de invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in posesia unei invitatii trebuie doar sa lasi un feedback asupra acestui eveniment.

// Folositi o adresa de email valida si numele real (fara pseudonime).

Update: Asa arata invitatiile. Sunt niste carduri care vor oferi accesul gratuit pentru 2 persoane. Este un eveniment +18 iar la intrare va fi cerut un act de identitate. Cei 50 de castigatori au primit deja mailul de confirmare cu detaliile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!