Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar!

Home $ Cinema $ Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar!

by | Aug 25, 2010 | Cinema

S-a dat startul concursului Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar!

Se anunta o noua editie “Noaptea Devoratorilor de Publicitate” iar pentru “incalzire” s-a dat startul unui concurs. Ca si anul trecut, vom fi parteneri media si va vom tine la curent cu surprizele pregatite pentru aceasta editie. Redam din comunicatul de presa:

MSA Events împreună cu AXN transformă devoratorii în regizori! Acum, pasionaţii de publicitate, devoratorii celei de-a 30-a ediţii NDP, Ediţie Festivă, au şansa unică de a deveni regizori! Şi nu orice fel de regizori, ci adevăraţi creatori de filme de publicitate!

În intervalul 23 august – 11 decembrie 2010, competiţia Cel mai regizor devorator – Premiile filmului de publicitate DevoratOscar îşi propune să adauge la strălucitoarele producţii reunite de Jean-Marie Boursicot un set de clipuri dedicate partenerului oficial din acest an, AXN. Universul AXN este definit de sloganul “Quality entertainment with an edge”. Propulsat de Sony Pictures Entertainment, AXN inspiră, emoţionează, transcende limitele şi oferă unui public tânăr, inteligent, coordonatele televiziunii de calitate.

Adevărate scurt-metraje filmate de către devoratori, filmele vor fi postate pe o platforma online, şi vor fi evaluate de un juriu competent şi de utilizatorii înregistraţi pe site-ul NDP 2010. Competiţia se adresează tuturor pasionaţilor de publicitate, televiziune şi tehnologii mobile şi online. Filmele realizate cu orice tip de aparatură dotată cu camera foto/video vor fi postate pe platforma video online de la aceasta adresa.

Premiile se vor acorda pentru fiecare dintre oraşele participante, având 5 pachete de premiere dedicate oraşelor participante: Iaşi, Braşov, Timişoara, Sibiu şi Cluj-Napoca. Fiecare pachet de premiere va consta în marele premiu (“DevoratOscar”) şi trei premii speciale: Cel mai votat spot, Cel mai tânăr “regizor” şi Premiul special al juriului. Premiul cel mare constă într-o cameră Sony MHS-PM5KL – Bloggie, iar premiile speciale vor fi alcătuite din pachete de materiale promoţionale, diplome şi trofee.

Motor! Fii cel mai regizor devorator!

# Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2010, editia de la Cluj Napoca, va avea loc pe 11 decembrie la Casa de Cultura a Studentilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!