3 ani de Club Midi

Home $ Articole $ 3 ani de Club Midi

by | Oct 13, 2010 | Articole

3 ani de Club Midi – vineri, 29 octombrie 2010, h23.00

Lineup: Kid Chriss / Dan Andrei / Move D

Special guest visuals: Tom K (VMS / Austria)

3 ani lumina de Club Midi

Se implinesc 3 ani-lumina de la lansarea in spatiu a teleportorului ClubMidi, cu peste 3000 de ore de zbor in hiperspatiu, peste 200 de motive pentru petreceri, sute de eroi intergalactici aventurati la bordul de control ducandu-ne in locuri extraterestre nemaipomenite si cu reintrari in atmosfera ce au depasit rasaritul soarelui; toate adunate intr-o singura concluzie: locul #28 in Top 100 Clubs of the World (DJ Mag).

Dragi Pamanteni, decolarea aniversara se anunta a fi una mai deosebita prin cadouri pentru toata lumea, iar la imbarcare va asteapta shot-uri si cocktailuri gratis din partea echipajului. Sarbatorim 3 ani de Club Midi intr-un stil nebun si tematic.
Dress to Impress (Halloween spirit) iar noi te vom premia!

Dress code keywords: science fiction, space, alien, stars, darth vader 🙂

In noaptea de 29.10.2010 vom decola cu Kid Chriss la bordul mothership-ului Midi. Co-pilot va fi Dan Andrei iar in hyperspace vom trece alaturi de Move D.

David Moufang aka Move D este pilot de OZN si producator inca de la inceputul anilor ’90. A fondat labelul Source Records si este un exponent principal pe scena deep house / tech house la nivel galactic. Pregatiti-va pentru sunetul Sci-Fi al visurilor uitate, un sunet atat de primitor si mare incat va largi toate orizonturile si va impinge techno-ul pana la stele. Testamentul perfect al techno-ului, prea sexy pentru a fi clasificat, nu va suna ca orice altceva …

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie pentru povestile si amintirile voastre din acesti 3 ani.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!