Poze: Maraton de Stand-up Comedy @ Club Diesel

Home $ Stand-up Comedy $ Poze: Maraton de Stand-up Comedy @ Club Diesel

by | Nov 3, 2010 | Stand-up Comedy

Poze: Maraton de Stand-up Comedy @ Club Diesel – 2 noiembrie 2010



Aseara, in Club Diesel, a avut loc primul maraton de stand-up comedy, initial anuntat cu o lista de 8 comedianti insa doar 7 urcand pe scena. Chiar daca lista a fost putin modificata atat la partea de “nume” cat si la partea de “numar”, prestatia comediantilor a fost geniala.

Am avut parte de o mare surpriza din partea baietilor de la Brigada 2 pe trei, in special din partea lui Sorin. De departe la el s-a ras cel mai tare / mult 😉

Luand pe rand, as spune ca prestatia lui Cosmin a fost chiar ok. Dupa cum s-a “tras la sorti”, el a avut “ghinionul” de a fi primul insa asta nu a impiedicat cu nimic sa incalzeaza bine publicul si chiar mai mult. Notand de la 1 la 5 as spune ca merita un 3 😉 A urmat Flavius de la Brigada 2 pe trei care s-a descurcat la fel de ok si caruia i-as acorda aceeasi nota. Toma, de la Aristocratii, a improvizat foarte bine pe seama primei glume venita din public 🙂 Atat Toma cat si urmatorii comedianti ce au urcat pe scena, colegi ai sai de la trupa Aristocratii, nu mi-au fost straini. Am avut un deja vu datorita spectacolului lor din februarie in My Way. Eh, per total a iesit chiar bine, pacat ca nu multi “prindeau” glumele mai subtile facute de Radu. Lui Sergiu i-as acorda un 2 iar prestatia lui Radu cat si a lui Toma ar merita un 4. Singurul care ar merita punctajul maxim ar fi Sorin de la Brigada 2 pe trei, asa cum ziceam si mai sus.

Off the record, nu stiu daca s-a observat tic-ul verbal al lui Sorin, dat fiind faptul ca e din Timisoara. Ma refer la faza cu “da e ok ba”, asa cum (re)gasim si in viralul asta.

Nicu Bendea, ultimul ce a urcat pe scena, clujean d’al nostru, nu s-a lasat mai prejos si a venit cu multe poante bune si “fresh” 🙂 Merita si el un 4 😉

Au mai scris si cei de la FTR despre 😉

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!